Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Aksel Bech Skot-Hansen vandt det Jysk/fynske mesterskaber i Vejen.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Aksel Bech Skot-Hansen vandt det Jysk/fynske mesterskaber i Vejen.
Aksel Bech Skot-Hansen (Cykle Klubben Djurs) vandt i søndags U17-løbet og dermed tog han sejren i de Jysk/fynske mesterskaber i Vejen. Efter løbet fangede CyclingLive Aksel til en lille snak, og her er, hvad den unge talentfulde rytter sagde:
Aksel Bech Skot-Hansen, Jysk/fynske mesterskaber i Vejen, Cykel interview, Cykel Interviews, Landevejscykling
15605
page,page-id-15605,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Aksel Bech Skot-Hansen vandt det Jysk/fynske mesterskaber i Vejen.

Aksel Bech Skot-Hansen

Aksel Bech Skot-Hansen (Cykle Klubben Djurs) vandt i søndags U17-løbet og dermed tog han sejren i de Jysk/fynske mesterskaber i Vejen.

Efter løbet fangede CyclingLive Aksel til en lille snak, og her er, hvad den unge talentfulde rytter sagde:

 

 

Det bliver en sejr i dag Aksel, hvad siger du til det?

– Ja, det var et meget hårdt løb med en masse vind.

 

 

Hvad med holdets indsats? Nu kører du for CK Djurs, og i får jo trods alt to mand blandt præmietagerne, det må da også give selvtillid på kontoen.

– Jo helt klart. Det er jo også, når vi er to ryttere fra samme hold, så kan vi godt bruge hinanden ude i vinden, og når den ene angriber, bakker den anden lidt af, så det er helt klart noget, vi kan bruge.

 

 

Din egen sæson indtil videre, hvordan vil du beskrive den indtil videre?

– Den har været over al forventning. Sidste år havde jeg en lidt skidt sæson med skader og styrt, men jeg synes helt klart, at jeg er kommet tilbage nu med det Jysk/fynske mesterskab.

 

 

Nu står du som Jysk/fynsk mester. Hvad er det næste skridt for dig, for man får jo mod på mere efter sådan en sejr?

– Jo altså, nu kommer der jo Tornado Cup i næste weekend, hvor jeg også gerne vil gøre det rigtig godt, og så begynder det jo også snart at være junior. Jeg skal finde et hold og få en kontrakt med.

 

 

Ja for der venter jo en stor fremtid, og i og med du også kører en sejr hjem i dag, så giver det jo lidt blod på tanden. Hvad er drømmen egentlig i fremtiden?

– Altså på længere sigt er det selvfølgelig at prøve at se, om jeg kan blive professionel, men det er der heldigvis langt tid til endnu.

 

 

Sådan lød det fra Aksel Bech-Skot Hansen. Vi glæder os til at følge Aksel fremover.