Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Alex Rasmussen er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved DM
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Alex Rasmussen er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved DM
Alex Rasmussen (ColoQuick-CULT Cycling Team) er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved det kommende DM senere på ugen. CyclingLive fik sig en snak med den tidligere professionelle rytter, og han mener helt klart, at holdet bør gå efter at få en medalje til DM.
Alex Rasmussen, ColoQuick-CULT Cycling Team, Cykel interview, Cykel interviews. Alex Rasmussen interview, Landevejscykling, DM cykling
15707
page,page-id-15707,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Alex Rasmussen er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved det kommende DM senere på ugen.

Alex Rasmussen

Alex Rasmussen (ColoQuick-CULT Cycling Team) er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved det kommende DM senere på ugen.

CyclingLive fik sig en snak med den tidligere professionelle rytter, og han mener helt klart, at holdet bør gå efter at få en medalje til DM.

 

I bliver nummer to til holdløbet forleden og viser, at i alle sammen er i god form. Hvor synes du, i står henne før det kommende DM?

– Jo, men det ser jo egentlig okay ud. Det er jo altid profferne, der er favoritter til DM, men vi har jo lidt en outsiderrolle, og vi skal gå efter at få en medalje, og hvis vi laver en god placering til DM, så kommer vi også med til Post Danmark Rundt, så det er det næste fokus.

 


Alex Rasmussen sætter også et par ord på sine egne chancer ved det kommende DM.

– Jamen det er jo en flad rute i år, så jeg har rent faktisk en chance i år, i stedet for at det ofte er en meget hård rute, hvor der måske kun er 20-30, der kan køre med om sejren.

– Her er der måske 100 mand, der kan køre med om sejren på en god dag, så det bliver meget tilfældigt tror jeg.

 


Hvordan synes du det står til i forhold til at kunne komme med til Post Danmark Rundt?

– Det ser rigtig godt ud, efter at vi blev nummer toer til holdløbet, så har vi ligesom bevist, at vi har et stærkt og et homogent hold, så jeg tror meget på det.

– Det er jo selvfølgelig de to løb (DM og Post Danmark Rundt), som der er de vigtigste for et Kontinentalhold, så det er der, hvor fokusset ligger lige nu selvfølgelig, men det er ligeså vigtigt at komme ud og få nogle sejre i de lidt mindre A-løb, så alle sejre er vigtige for os.

– Jeg har jo egentlig fået to sejre i år, men den ene blev jeg deklasseret i. Jamen jeg skal jo bare ud og køre så mange løb som muligt, og så hvis jeg kommer i det rigtige udbrud eller i en spurt, så skal jeg ellers gå efter sejren.

 


Sådan lød ordene fra Alex Rasmussen! Vi ønsker ham held og lykke ved det kommende DM.