Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil
Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil! CyclingLive tog sig en snak med den forsvarende mester forud for dagens løb.
Amalie Dideriksen, Cykel interview, Cykel interviews. Amalie Dideriksen interview, Landevejscykling, DM cykling, Kvindecykling, Damecykling,
15740
page,page-id-15740,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil

Amalie Dideriksen

Amalie Dideriksen vandt sidste år DM i suveræn stil!

CyclingLive tog sig en snak med den forsvarende mester forud for dagens løb.

 

 

Alle taler jo om at det er dig med alle de andre i dag. Hvordan ser du selv på det?

– jamen det er også sådan lidt selv jeg føler det. Det bliver rigtig hårdt derude med 10 meget stærke BMS ryttere så vi må se. Jeg går i hvert fald efter sejren i dag.

– jeg har ikke haft den bedste optakt til løbet i dag. Jeg blev syg efter et løb i England som jeg var over og køre, men jeg er klar til at give den alt, hvad jeg har!

 

 

Din egen sæson indtil videre hvordan vil du beskrive den?

– jeg er rigtig tilfreds med min egen sæson indtil videre. Jeg har lige været i England, hvor jeg fik mit bedste resultat i et World Tour løb, og mener jeg blev nummer fire, så jeg er rigtig tilfreds med sæsonen indtil videre og formen er stille og roligt opadgående mod Rio, så jeg glæder mig.

 

 

Ja for nu venter der et OL i Rio, er fokus fuldstændig på løbet i dag eller har man OL i baghovedet?

– det jo klart, at min form skal toppe til OL i Rio og ikke i dag, men jeg går benhårdt efter sejren i dag uanset hvad, og så må vi se.

 

 

For at være helt ærlig Amalie. Med det stærke felt i dag, ville det så være tilfredsstillende for dig med en podieplaceringen eksempelvis eller er det sejren der tæller?

– Det er klart sejren i dag. Nu har jeg vundet de sidste to år, og det er jo trøjen der tæller, så jeg vil meget gerne vinde i dag.

 

 

Lige nu kan du følge Amalie og resten af det kvindelige felt ude på DM ruten! CyclingLive opdaterer jer løbende og vi glæder os til at se hvem der står tilbage med DM-trikot’en over hovedet senere i dag!