Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Andreas Stokbro: Det kommer stille og roligt. Andreas Stokbro, 6dagsløbet
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Andreas Stokbro: Det kommer stille og roligt. Andreas Stokbro, 6dagsløbet
17500
page,page-id-17500,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Andreas Stokbro: Det kommer stille og roligt

Andreas Stokbro

Andreas Stokbro: Det kommer stille og roligt

 

Det unge stortalent Andreas Stokbro deltager i disse dage i 6-dagesløbet i elitefeltet i Ballerup Super Arena, og selvom stortalentet måske ikke er ligeså rutineret på banen, som mange af de andre par, så føler han stadigvæk, at det hele er ved at komme stille og roligt.

 

-Jeg synes, vi har haft en okay start på 6-dagesløbet. Vi ved jo godt, at vi ikke her for at skulle kunne vinde løbet men i stedet er vi med for at lære, så vi prøver bare at se, hvor vi kan blande os hist og her, fortæller Andreas Stokbro til CyclingLive og tilføjer:

-Jeg synes, det er vildt fedt at køre 6-dagesløbet. Stemningen i hallen er super god, og man kan alligevel mærke publikum hele tiden. Det er dog lidt stressende, og man skal vende sig til, at der er løb hele tiden, men det tror jeg efterhånden, man vender sig til stille og roligt, så det skal nok komme.

 

Selvom Andreas Stokbro har en smule rutine på banen, så vil han stadigvæk satse stort på landevejen, hvor han sidste år havde en rigtig god første sæson som seniorrytter hos Riwal Platform.

 

-Jeg har jo kørt en del på banen gennem årene, og jeg har altid kørt på banen som træning om vinteren. Jeg ved ikke, om jeg skal satse mere på banen fremover. Lige nu har jeg fuldt ud fokus på 6-dagesløbet, og derefter er fokus fuldt ud på landevejen, afslutter Andreas Stokbro overfor CyclingLive.

 

Andreas Stokbro er blot 19 år gammel, og han har derfor en stor karriere foran sig. Her på CyclingLive ønsker vi Andreas Stokbro fortsat held og lykke med 6-dagesløbet, og vi glæder os til at følge ham fremover også på landevejen!

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)