Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Andreas Stokbro vandt bronze ved U23DM. CyclingLive fik en snak.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Andreas Stokbro vandt bronze ved U23DM. CyclingLive fik en snak.
Andreas Stokbro (Riwal Platform Cycling Team) der ses til venstre på billedet, blev i går nummer tre til U23 DM, og dermed vandt han også bronze. CyclingLive fik lov at stille Andreas et par spørgsmål ovenpå den flotte præstation, og her er, hvad den talentfulde rytter svarede.
Andreas Stokbro, Cykel interview, Cykel interviews. Andreas Stokbro interview, Landevejscykling, DM cykling, U23 DM.
15628
page,page-id-15628,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Andreas Stokbro vandt bronze ved U23DM.

Andreas Stokbro

Andreas Stokbro (Riwal Platform Cycling Team) der ses til venstre på billedet, blev i går nummer tre til U23 DM, og dermed vandt han også bronze.

CyclingLive fik lov at stille Andreas et par spørgsmål ovenpå den flotte præstation, og her er, hvad den talentfulde rytter svarede:
Det blev til en tredjeplads og dermed en U23-DM medalje. Hvilken følelser står du tilbage med i kroppen?

– Jeg er helt tilfreds med min bronze medalje. U23 DM har været et af mine mål i år så jeg er glad for at stå med en medalje.

 


Kan du prøve at sætte et par ord på holdets indsats til U23 DM. I viser jo højt niveau og tager to podieplaceringer og bliver kun overgået af Mads Würtz.

– Holdet kørte super godt! Vi var med i alt hvad der rørte sig og havde to mand med i begge de store udbrud der kørte i løbet. Vi var på intet tidspunkt på bagkant, og vi besluttede til sidst at gregaard skulle prøve ude fra og Casper og jeg skulle køre spurten.

 


Hvis jeg spurgte dig før weekenden, om du ville opnå en medalje til U23 DM, havde du så overhovedet forestillet dig, at du ville stå med en DM-medalje i hånden?

– Jeg vidste godt inden weekenden at jeg ville kunne køre med om sejren på en god dag. Da jeg så ruten synes jeg da også at de sidste par kilometer passede mig godt.

 

 

Til sidst. Da vi talte med dig i Ikast i pinsen satte du et par ord på din egen sæson, men du bliver jo ved med at vise et højt niveau gang på gang og du kører flotte resultater hjem. Hvad kan vi egentlig forvente af dig resten af sæsonen? Kan vi komme til at se dig i Post Danmark Rundt eksempelvis?

– Min sæson har ligesom sidst været bedre end jeg havde forventet i starten. Jeg håber selvfølgelig på at repræsentere holdet i Danmark rundt, men vi har stadig en del løb inden da som der er fokus på først.

 


Sådan lød det fra Andreas Stokbro. Vi ønsker ham tillykke med den flotte tredjeplads, og vi glæder os til at følge Andreas og resten af Riwal Platform Cycling Team i resten af sæsonen.