Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Anthon Charmig er kommet rigtig stærkt tilbage mod slutningen af denne sæson
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Anthon Charmig er kommet rigtig stærkt tilbage mod slutningen af denne sæson
16302
page,page-id-16302,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Anthon Charmig er kommet rigtig stærkt tilbage mod slutningen af denne sæson

anthon-charmig

Anthon Charmig (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) er kommet rigtig stærkt tilbage mod slutningen af denne sæson efter et år, hvor tingene ikke helt er gået, som man måske havde forventet det for det unge stortalent.

Vi fik os en snak med Anthon Charmig i lørdags efter løbet i Tønder, hvor han i øvrigt endte med at vinde løbet.

Du er kommet stærkt tilbage her på det seneste efter et år, der måske ikke helt er gået som du havde forventet, hvordan ser du på det?

– Det er dejligt at være tilbage og lige kunne nå at mærke formen her til sidst, så det er altid en fed måde at slutte sæsonen af på, så det giver god motivation inden vinteren.


Anthon Charmig satte også et par ord på hele sæsonens forløb, som ikke ligefrem har været noget drømme år for det unge stortalent.

– Ja man kan jo se, at det ikke ligefrem har været nogen sæson, jeg havde drømt om, især efter første år, hvor jeg jo havde en rigtig god sæson, men det er jo rart at mærke, at man er tilbage igen og vise topformen igen frem mod det nye år.

– Nu bliver jeg jo senior næste år, så må vi se. Det er jo altid hårdt at blive senior, så jeg tror det første på bare handler om at lære, og så må man jo se, om man kan lave et par resultater.

 

Til sidst kommenterer Anthon Charmig lidt på fremtiden og det unge stortalent slår fast, at han regner med snart at have fremtiden på plads.

– Der er ikke lige noget på plads endnu, men jeg regner med, at det skal afgøres i de næste par uger, så er der jo styr på det, så jeg er klar til næste sæson.

– Det hjælper jo altid på det, at man lige kan vise, at man er godt kørende, afslutter en optimistisk Anthon Charmig overfor CyclingLive.


Her på siden ønsker vi Anthon Charmig held og lykke fremover, og vi glæder os til at følge ham på seniorniveau!