Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Anthon Charmig fik en snak med CyclingLive. Her er hvad han sagde
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Anthon Charmig fik en snak med CyclingLive. Her er hvad han sagde
Anthon Charmig. Igen får vi fat i et talent af de helt store, det store talent er klar til at indtage den helt store cykelverden hvis alt går efter hans ønsker. Han er klart en af de mest rolige når han ikke cykler, men han er mere end klar når han kommer på cyklen.
Anthon Charmig, Cykel interview, Cykel interviews. Anthon Charmig interview, Landevejscykling, Juniorcykling,
15539
page,page-id-15539,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Anthon Charmig

Anthon Charmig

Anthon Charmig.

Igen får vi fat i et talent af de helt store, det store talent er klar til at indtage den helt store cykelverden hvis alt går efter hans ønsker.

Han er klart en af de mest rolige når han ikke cykler, men han er mere end klar når han kommer på cyklen.

Talentet har givet han en plads på podiet til DM i landevej, enkeltstart, cross og mange løb på landevejen i ind og udland.

 

 

1. Har du vært tilfreds med din 2015 sæson ?

Jeg har haft en sæson, der har været over alt forventning, så jeg kan ikke andet end være tilfreds. Gennem sidste vinter tog jeg mig godt sammen med træningen og fik noget struktur på træningen. Det var noget jeg i den grad kunne mærke i sæsonen, hvor jeg virkeligt havde rykket mig i forhold til tidligere år. Dette resulterede også i flere resultater, som jeg virkeligt er stolt af.

 

 

2. Hvordan er det at kører på et hold med så mange stærke ryttere på ?

Det er klart, at der er både fordele og ulemper ved at køre på et hold hvor alle er så stærke. Jeg synes dog personligt, at vi på holdet har været rigtig gode til at udnytte netop fordelene. Vi har gang på gang udnyttede vores overtag og fællesstyrke – i både Danmark og i udlandet. Det at vi har så stærkt et hold, bevirker at når vi står på startstregen i udlandskeløb er vi næsten på ligefod med andre landshold og det ser jeg klart som en fordel. At vi på holdet også er rigtig gode venner alle sammen imellem, gør denne situation noget lettere.

 

 

3. Hvilket løb vinder du næste gang ?

Det kan være svært at pege på hvilket løb jeg vinder næste gang, men jeg har nogle mål for 2016 sæsonen som jeg håber vil blive opfyldt. Et af disse mål er at få mig en UCI sejr og derudover er det at genvinde min DM titel til DM enkelstart også et stort mål for mig.
4. Er du på et Pro tour hold inden 2020 ?

2020 vil være mit 4 år som senior, så hvis alt går som jeg drømmer om, så er svaret ja. Der kan dog ske en hel masse ting og det kræver enormt hårdt arbejde, men jeg føler mig motiveret for udfordringen og tror på det.

 

 

5. Hvilken en slags rytter bliver du i fremtiden ?

Antaget at jeg vil have nogenlunde samme kropsbygning som nu, så vil jeg blive en rytter der har sine forcer i et kupperet terræn og på enkelstarter. Derudover vil jeg gerne blive en rytter der er kendt for sin offensive kørsel, som ikke bare sidder og afventer andre.

 

 

6. Hvordan motiverer du dig selv til at træne alle de timer på vejen ?

Det gør mine drømme og mål. Jeg ser hele tiden fremad og nyder virkeligt at arbejde fremadrettet mod det næste mål. Derudover nyder jeg bare at cykle og de oplevelser der følger med, så motivation er sjældent et problem for mig

 

 

7. Hvordan ser podiet ud i Touren i år ?
Froome vinder, han virker til at være den der møder op bedst forberedt og med det mest dedikerede hold omkring sig, det tror jeg gør forskellen. De 2 resterende podiepladser må ryttere som Quintana, Van Gaarderen, Aru, Contador og måske Porte kæmpe om.

 

 

Mød Anthon i morgen til DM i cross i Kalundborg, hvor vi også er tilstede.