Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Arne Birkemose skifter til MYSENLAN SPIE DOUTERLOIGNE CT - CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Arne Birkemose skifter til MYSENLAN SPIE DOUTERLOIGNE CT - CyclingLive
17888
page,page-id-17888,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Arne Birkemose skifter til MYSENLAN SPIE DOUTERLOIGNE CT

27658939_1645933642116733_1586584167_n

Arne Birkemose kører i 2018 for det belgiske hold MYSENLAN SPIE DOUTERLOIGNE CT.

 

Vi har fået en snak med Arne om den kommende sæson.

Jeg fik i 2017 muligheden for at køre for holdet på “deltid” i den forstand at jeg til hverdag kørte for Herning ck og så som “gæste rytter” fra tid til anden. Jeg har i 2018 valgt at køre kun for MSDCT.

 

Jeg har valgt holdet da jeg finder deres tilgang til udvikling af ryttere rigtig god og at holdet forsøger at hjælpe Deres ryttere så meget som muligt, og organisationen bag holdet arbejder meget professionelt og gør et rigtig stort stykke arbejde.

 

Der bliver også lavet en stor indsats for rytterne uden for Belgien så vi så nemt som muligt kan køre på den “store scene” ved at hjælpe med for eksempel beboelse og lignende for rytterne og at rytterne ikke er tvunget til at flytte til Belgien fuld tid for at køre der.

 

Selvom hans løbskalender ikke er helt fastlagt endnu, kan han med sikkerhed allerede sige, at vi kommer til at se ham i flere UCI løb, men samtidig vil han hellere ikke glemme de danske løb, hvor han også vil være at finde på startlisten, og han ser især frem til de danske mesterskaber. Vi ønsker Arne Birkemose alt muligt held og lykke i den nye sæson, og vi glæder os meget til at følge ham, både på de udenlandske og de danske landeveje.