Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Audun Brekke kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Audun Brekke kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt
Audun Brekke (Team Ringeriks - Kraft) kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt. CyclingLive tog sig en snak med nordmanden, der var fint tilfreds med indsatsen.
Audun Brekke, Cykel interview, Cykel interviews. Audun Brekke interview, Landevejscykling, Fyen Rundt, Team Ringeriks - Kraft
15673
page,page-id-15673,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Audun Brekke kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt

Audun Brekke

Audun Brekke (Team Ringeriks – Kraft) kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt. CyclingLive tog sig en snak med nordmanden, der var fint tilfreds med indsatsen.

 

Du får en andenplads i dag, hvordan var det at køre ude på ruten i dag?

– Jeg ved med i udbruddet, men vi havde mange stærke sprintere tilbage i feltet, så for mig var det fedt at kunne være med i finalen.

– I finalen var jeg rigtig stærk, og jeg kunne godt have angrebet, men i stedet brugte jeg for mange kræfter på at føre. Det kunne selvfølgelig have været fedt at vinde, men for mig var det et fint resultat.

 

 

Hvordan var det at køre i Danmark?

– Det var en medium svær dag. For en rytter ude fra er Danmark jo forholdsvis fladt, men denne rute var faktisk ikke særlig flat, og det gik op og ned hele tiden. Ikke for hård men heller ikke for nem. Det var dog rigtig hårdt til sidst.

 


Samtidig sætter Audun Brekke også et par ord på holdets indsats indtil videre i denne sæson, og han knytter også en kommentar til sin egen sæson.

– For mig personligt har det været meget op og ned. Jeg havde et slemt styrt i februar, og startede først min sæson for noget tid siden, så derfor var det også vildt godt for mig, at jeg kunne være med i finalen i dag og få en rigtig god placering. Holdet har generelt kørt godt, og vi har leveret fine resultater, hvilket vi også gjorde i dag.

– Vi satser meget på de nationale mesterskaber, og det er selvfølgelig et meget vigtigt mål for os. Holdet er rigtig stærk, og jeg føler mig også i fin form, så der venter en masse fede løb forude.

 

 

Sådan lød det fra Audun Brekke. Og selvom han ikke er dansker, så glæder vi os alligevel til at følge Team Ringeriks – Kraft fremover, da de også deltager i de danske løb.