Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Banecykling, Cyclinglive, Banecykling nyheder, de danske baneryttere,
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Banecykling, Cyclinglive, Banecykling nyheder, de danske baneryttere,
Her får du alt det bedste fra banecykling. Her kan du følge de danske baneryttere på tætteste hånd, og samtidig vil du kunne få et indblik i, hvad der foregår på den største scene via interviews fra rytterne
Banecykling, de danske baneryttere, det danske banelandshold, Banecykling nyheder,
15447
page,page-id-15447,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Banecykling

Julius Johansen

Det unge stortalent Julius Johansen til højre på billedet vandt forleden Amatør 6-dages Cuppen ved 6-dages løbet i Ballerup, vi har fået en snak med ham.

Læs mere her →

Casper Folsach

Casper Folsach slog i den grad sit navn fast på den internationale scene i sidste sæson. Ved 6-dagesløbet viste han hvorfor, han er SÅ suveræn

Læs mere her →

Lasse Norman

Det legendariske par nummer 7 er tilbage på førstepladsen ved 6-dagesløbet i Ballerup inden de sidste to dage.

Læs mere her →

Jesper Mørkøv

Jesper Mørkøv vandt sidste års udgave af 6-dagesløbet i Ballerup, men i år ser det noget sværere ud. Læs det hele her.

Læs mere her →

Casper Folsach

Casper Folsach og Frederik Rodenberg viste mandag aften endnu engang hvilke to klasseryttere, de allerede er.

Læs mere her

Alex Rasmussen

CyclingLive fangede efter femte dag ved 6-dagesløbet i Ballerup Alex Rasmussen til en kort snak om en stor karriere, der tirsdag går på hæld.

Læs mere her

Frederik Rodenberg

Frederik Rodenberg og Casper Folsach satte i lørdags ny banerekord i omgang på tid for par. Vi har fået en snak med Frederik her.

Læs mere her

Martin Toft Madsen

Martin Toft Madsen satte som bekendt ny dansk timerekord lørdag eftermiddag i Ballerup, men den danske enkeltstartsmester er bestemt ikke mæt.

Læs mere her

Martin Toft Madsen

Martin Toft Madsen satte lørdag eftermiddag ny dansk timerekord på banen i Ballerup, da han tilbagelagde 52,114 kilometer på de 60 minutter.

Læs mere her

Andreas Stokbro

Det unge stortalent Andreas Stokbro deltager i disse dage i 6-dagesløbet i elitefeltet i Ballerup Super Arena. Vi har fået en snak med ham.

Læs mere her

Moreno De Pauw

Langt de fleste elskere af banecykling kender parret Moreno de Pauw og Kenny De Ketele fra Belgien. Vi har fået en snak med Moreno.

Læs mere her

Michael Mørkøv

I par med Lasse Normann Hansen er målet for Michael Mørkøv klart ved 6-dagesløbet i Ballerup. De skal vinde.

Læs mere her

Trine Schmidt

Efter en fjerdeplads i første omgang af kvindernes Omnium ved 6 Dages Løbet i Ballerup var Trine Schmidt klar til næste udfordring.

Læs mere her

Marc Hester

Marc Hester og Jesper Mørkøv danner par sammen med 6-dagesløbet i Ballerup, og de to danskere er efter første dagen med helt i toppen, hvor de lige nu ligger på en delt andenplads.

Læs mere her

Casper pedersen

Det unge stortalent Casper Pedersen deltager i disse dage i 6-dagesløbet i Ballerup, hvor han er makker med ingen ringere end Alex Rasmussen, der har en stor banekarriere på sit CV.

Læs mere her

Rasmus Lund

Rasmus Lund (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) vandt i går sølv på flotteste vis ved Junior-VM i banecykling sammen med resten af 4 kilometer-holdet. Vi har været i kontakt med Rasmus, der sætter et par ord på præstationen.

Læs mere her

Casper Pedersen

Casper Pedersen (Riwal Platform Cycling Team) er en af de unge ryttere, der skal til OL med banelandsholdet. Vi har været i kontakt med Casper, og her er, hvad der kom ud af det.

Læs mere her

Niklas Larsen fra Team Trefor

Et af Danmark største talenter øjner chancen for en OL bilet i Rio med 4000m holdet.

Niklas Larsen fra Team Trefor gav os lidt af hans tid.

Læs mere her

Rasmus Lund

Vi har fået en snak med Rasmus Lund efter hans første træningssamling med banelandsholdet på Mallorca, og om hans forestående deltagelse ved World Cuppen i Hong Kong senere på mdr.

Læs mere her

Amalie W

En ærlig fortælling fra Amalie W. Olsen, efter 1 løb i Manchester.

Første løb er kørt.. 80 omgange pointløb.
Det startede hurtigt og der kom hurtigt et udbrud afsted. Da de havde 1/4 omgang indså jeg, at jeg lå det forkert sted… Med 4 omgange til spurten rykker jeg ALT hvad jeg kan og kommer op til udbruddet, og selvfølgelig lige før spurten.. Av av!

Læs mere her

Julius Johansen

Interview med Julius Johansen:
I går blev der kørt cykelløb i Ballerup Super Arena som bød på publikumsrekord for et DBC stævne med hele 2500 tilskuere som satte rammerne for en fantastisk stemning. Vi har her på siden fået en snak med en af aftenens helt store stjerne nemlig unge Julius Johansen som sammen med Kristian Kramer Eriksen leverede en fantastisk præstation.

Læs mere her

opslag

Interview med Marc Hester (One Pro Cycling Team)

Tidligere på ugen kom det frem, at selveste Mark Cavendish havde udvalgt Marc Hester til at være sin makker ved et stævne i Manchester d. 2. januar. Her på CyclingLive har vi været så heldige at få os en snak med Marc Hester både om fremtiden men også om den store hæder, at få lov at køre sammen med Cavendish.

Læs mere her