Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS - BIRN.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS - BIRN.
Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS - BIRN, har taget sin tid til 5 hurtige spørgsmål.
Bo Handberg Madsen, Cykel interview, Cykel interviews, Bo Handberg Madsen interview, Landevejscykling, BMS - BIRN, Damecykling, Kvindecykling
15711
page,page-id-15711,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS – BIRN, har taget sin tid til 5 hurtige spørgsmål

Bo Handberg Madsen

Bo Handberg Madsen der til dagligt er holdejer af dameholdet BMS – BIRN, har taget sin tid til 5 hurtige spørgsmål.

 

 

1. I har kørt rigtig flot i både Danmark og udlandet i år, hvad er opskriften på den stærke kørsel ?

Jeg tror ikke man kan pege på én specifik ting som ligger til grund for teamets succes, det er et samspil mellem mange faktorer der giver udslaget.
Der er nogle vigtige praktiske ting, som er på plads omkring teamet, og som skaber de rigtige rammer for pigerne, så de kan præsterer optimalt.

Men vigtigst af alt så er det pigernes indbyrdes forståelse og lyst til at arbejde for hinanden, der giver de store resultater. De vil hinanden godt, og de kan glæde sig over en sejr til teamet uanset hvem der vinder.

 

 

2. Vi har DM lige om lidt, hvilke forventninger har du til holdet ?

Jeg er sikker på pigerne vil vise noget af det flotte kørsel, som de har leveret hele sæsonen, og jeg håber da det giver en Dannebrog trøje til teamet.

 

 

3. Til enkeltstarten har i flere der kan kører med om sejren, hvor ser du jeres største modstand til enkeltstarten ?

Jeg kan ikke mindes at der før har været så mange bejlere til titlen som der er i år. Men blandt de største modstandere må være Rikke Lønne og Trine Schmidt. Især Trine har vist stor styrke på TT’en og hun vandt da også SM ret så overbevisende.
Blandt outsiderne må være Kamilla Vallin og Michelle Vesterby. Kamilla ved vi kan køre rigtig hurtigt, og hvis hun rammer dagen, så er alt muligt. Michelle Vesterby er lidt en joker og vi mangler at se hende på en “kort” distance.

 

 

4. Har i vært ude og se ruten til linjeløbet ? Hvordan er mulighederne for jer og hvordan skal i kører løbet for at få det optimale ud af det ?

Ruten passer os fint med det bølgende landskab, og vi håber på et hårdt fysisk løb.
Vi vil køre offensivt og skabe et fedt cykelløb!
Men det taktiske venter vi med til selve løbet.

 

 

5. Efter DM, hvilke mål har i efter ?

Efter DM vil vi igen rykke til udlandet og forsøge at hente UCI point hjem til teamet, og målet er en podie placering i UCI løb.

 

 

Vi glæder os til at følge holdet og om de når deres mål til DM.
Held og Lykke herfra CyclingLive.