Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Casper Pedersen: Fedt at køre med Alex Rasmussen
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Casper Pedersen: Fedt at køre med Alex Rasmussen
17462
page,page-id-17462,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Casper Pedersen: Fedt at køre med Alex Rasmussen

Casper pedersen

Casper Pedersen: Fedt at køre med Alex Rasmussen

 

Det unge stortalent Casper Pedersen deltager i disse dage i 6-dagesløbet i Ballerup, hvor han er makker med ingen ringere end Alex Rasmussen, der har en stor banekarriere på sit CV.

 

Casper Pedersen indrømmer da også, at han synes, det er fedt at køre sammen med den rutinerede danske banerytter.

-Jeg synes, det er super fedt. Det er en stor ære for mig, for da jeg var lille og stod oppe på tilskuerpladserne til 6-dagesløbet, der så jeg jo op til ham, og jeg heppede sindssygt meget på ham og par nummer 7, så det er super fedt at få chancen for at køre sammen med ham, siger Casper Pedersen til CyclingLive.

 

Samtidig slår det unge stortalent fast, at formen er, hvor den skal være, og trods mindre skavanker grundet et par styrt, så føler Casper Pedersen alligevel, at han er på toppen. Den unge dansker endte i øvrigt med at vinde Kerny-disciplinen ved første dagen af 6-dagesløbet.

– Resultatet i dag viste jo tydeligt, at jeg er ved at være godt kørende. Jeg kommer også lige fra Berlin, hvor jeg også har fået god fart i benene.

– Jeg havde jo et styrt her i forgårs i Berlin. Det var heldigvis ikke så slemt. Det var kun et par hudafskrabninger, men det styrt der har påvirket mig mest var styrtet i London, fordi det har sat sig lidt mentalt hos mig, og jeg var lidt bange for at køre det, men jeg synes, jeg er kommet efter det, og jeg tænkte jo bare, at nu kører jeg bare, og det var meget lækkert at få succes i Kerny-disciplinen.

 

Til sidst sætter Casper Pedersen et par ord på, hvad målsætningen i 6-dagesløbet for Alex Rasmussen og ham selv er, da CyclingLive spurgte ind til ambitionen og målet for de seks dage i Ballerup Super Arena.

– Målsætningen for Alex er jo at slutte en rigtig god karriere af på en måde, som han også selv kan være med på, for han har haft en lang karriere nu. Han har besluttet sig for, at nu er det det, og det har jeg stor respekt for, og vi giver den bare alt, hvad vi har.

– Det er et rigtig stærkt felt, og det er derfor svært at sige, hvordan folk er kørende i løbet af ugen, men et drømmescenarie ville være, hvis vi kunne knibe os op i top seks. Men nu må vi se. Det kan jo være, at det går rigtig godt, og så kan det jo være, at vi gerne vil op i top fem, og hvis det går mindre godt, kan det være vi er tilfredse med en top 10-placering, så ambitionsniveauet er ikke ligesom, hvad det var sidste år for Alex Rasmussen.

 

Her på CyclingLive ønsker vi Casper Pedersen og Alex Rasmussen fortsat held og lykke ved 6-dagesløbet i Ballerup, og vi glæder os til at følge det unge stortalent Casper Pedersen fremover!