Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Casper Pedersen skal med til OL. CyclingLive har fået en snak med ham.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Casper Pedersen skal med til OL. CyclingLive har fået en snak med ham.
Casper Pedersen (Riwal Platform Cycling Team) er en af de unge ryttere, der skal til OL med banelandsholdet. Vi har været i kontakt med Casper, og her er, hvad der kom ud af det: Tillykke med udtagelsen til OL! Kan du prøve at beskrive hvordan man egentlig forbereder sig også mentalt til sådan et løb?
Casper Pedersen, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Casper Pedersen interview, Landevejscykling, OL, Banecykling, Riwal Platform Cycling Team
15788
page,page-id-15788,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Casper Pedersen skal med til OL

Casper Pedersen

Casper Pedersen (Riwal Platform Cycling Team) er en af de unge ryttere, der skal til OL med banelandsholdet. Vi har været i kontakt med Casper, og her er, hvad der kom ud af det:

Tillykke med udtagelsen til OL! Kan du prøve at beskrive hvordan man egentlig forbereder sig også mentalt til sådan et løb?

– Vi forbereder os ligesom vi gør til et VM. Så vi kender optakten og ved hvad der kræves af os. Vi er på højdetræningslejr og kommer til sealevel de sidste par uger inden konkurrencen, for at træne højintenst.

– Den mentale forberedelse er også den samme som til et VM eller en World Cup. Det handler om ikke at gøre noget anderledes bare fordi det er OL, men bare at gøre det bedre og grundigere.

 

 

Du kører jo også på Riwal. Hvor har dit fokus egentlig været i denne sæson?

– Ja jeg kører for Riwal også. Mit store fokus i år er og har været OL i Rio hvor 4000m holdets målsætning er en medalje. Men det betyder heldigvis ikke, at jeg ikke har kunnet køre løb for riwal. Da landevejsløb spiller fint sammen med banecykling, når man prøver at blive en bedre cykelrytter.

– Jeg har faktisk kørt stort set lige så mange løb for riwal i 1. del af sæsonen, som en “normal” landevejsrytter, så det har ikke været noget problem.

 

 

Casper Pedersen sætter også et par ord på, hvordan det har været for ham at tage et skridt højere op på landevejen samtidig med, at han også skal fokusere på banen

– På banelandsholdet får vi rigtig god træning og støtte, og de er også interesseret i at gøre os bedre cykelryttere på landevejen, da de to ting sagtens kan hænge sammen.

– Derfor har jeg ‘bare’ stolet på min træner og fulgt mine programmer, og det har også rykket mit niveau op på landevejen, hvilket giver god mening, da over 90% af vores træning foregår på en landevejscykel, på landevejene.

– Mine mål for resten af sæsonen er ikke rigtig lagt endnu. Jeg ved ikke hvor jeg står ift. at køre U23 VM, som ellers godt kunne ligge fint da det er en flad rute i år, og jeg er god til at bidrage på fladt terræn. Men lige nu er mit eneste fokus OL, og så når jeg er færdig med det, må jeg se hvad der ligger for, og så prøve at høste noget succes på den gode form man kommer hjem fra et OL i.

 

 

Vi glæder os til at følge Casper Pedersen til OL og fremadrettet i fremtiden!