Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en god snak.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en god snak.
Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en rigtig god snak med CyclingLive. Rigtig flotte placeringer gav Cecilie en rigtig god weekend med løb i Holland og Belgien. I forrige weekend sluttede hun sidste etape i Auensteiner - Radsporttage med en 5. plads på etapen og blev samlet nummer 9. Hun formåede også at erobre ungdomstrøjen (U23).
Cecilie Uttrup Ludwig, Cykel interview, Cykel interviews,Cecilie Uttrup Ludwig interview, Landevejscykling, BMS - BIRN, Damecykling, Kvindecykling
15720
page,page-id-15720,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en rigtig god snak med CyclingLive.

Cecilie Uttrup Ludwig

Cecilie Uttrup Ludwig fra Team BMS BIRN har givet sig tid til en rigtig god snak med CyclingLive.

 

 

Rigtig flotte placeringer gav Cecilie en rigtig god weekend med løb i Holland og Belgien. I forrige weekend sluttede hun sidste etape i Auensteiner – Radsporttage med en 5. plads på etapen og blev samlet nummer 9. Hun formåede også at erobre ungdomstrøjen (U23).

”Holdet var der for mig 100%, de gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe mig. Det er jeg ufattelig taknemlig for.”

 

 

Hvordan ser du dig selv som rytter type: ”Jeg er en allround rytter, som befinder sig bedst i bjergene. Jeg foretrækker cykelløb, der er hårde og som byder på et udfordrende terræn. Enkelstart er også en fed disciplin.”

Cecilie har i mange år lavet bemærkelsesværdige resultater i både ind og udland. Nu er hun på BMS BIRN og udviklingen forsætter. Nye mål er i sigte og med et godt team i ryggen er hun klar til første delmål ved DM ugen.

”Det har givet mig utrolig meget at tage et sabbatår. Jeg har haft mulighed for at træne endnu mere, samtidig med at jeg har haft de bedste betingelser til at restituere optimalt inden løbene. Det er rigtig godt at man kan fokusere 100% på min træning uden at blive distraheret af forstyrrende elementer, som skolearbejde kan være.”

”Jeg er rigtig glad for at være en del af team BMS BIRN. Det har indtil nu været en meget lærerig periode. Vi kører godt som et hold, og vi vil hinanden det bedste. Vi stoler på hinanden, og er ikke bange for at ofre os for teamet. BMS BIRN har været en rigtig god udviklings-base for mig. På den sociale front kan jeg heller ikke klage. Vi har det godt sammen.”

”Vi går en spændende DM uge i møde, hvor vi håber på at komme på podiet i begge løb. Vi er klar over, at vi er oppe mod andre rigtig dygtige ryttere, men vi går efter podiet i begge løb. Jeg håber selvfølgelig på et personligt godt resultat, men det vigtigste er at det er en BMS BIRN rytter der trækker en DM trøje over hovedet.”

 

 

Hvordan får vi flere større sponsorer i dansk damecykling ??

”Vi har brug for mere mediedækning i TV, aviser, internetsider ligesom når du og jeg snakker sammen. Jeg tror at det er vigtigt at sponsorerne tænke kreativt og prøver at se muligheder i damecykling. Kvindecykling er på vej frem i verden og der er små tegn på at kvinderne bliver betragtet mere på lige fod med mændene. Nogle gange kører kvinderne og herrerne det samme løb, på samme tid. Det ville være kanon fedt, hvis man i den timelange transmission kunne begynde at referere mere fra kvindernes løb. Det kunne starte en god cirkel, for på den måde får sponsorerne mere opmærksomhed.”

 

 

Efter styrt i forrige weekend måtte Cecilie melde afbud til hold DM. Men melder sig klar til resten af ugen.

 

 

Vi glæder og til at følge Cecille og resten af BMS BIRNtil DM og resten af året ud.