Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham.
Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham. Du er blevet udtaget til Touren, vi har alle savnet dig på de franske landeveje, og du ser utrolig trimmet ud, hvordan er formen op til Touren.
Chris Anker Sørensen, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Chris Anker Sørensen interview, Landevejscykling, Tour de France
15764
page,page-id-15764,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham.

Chris Anker Sørensen

Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham.

 

 

Du er blevet udtaget til Touren, vi har alle savnet dig på de franske landeveje, og du ser utrolig trimmet ud, hvordan er formen op til Touren.

– Jeg synes, at formen er rigtig fornuftigt. Jeg har været meget på højdetræning, og trænet virkelig hårdt, så jeg håber at det bærer frugt.

 

 

Du kører på et nyt hold i år, hvordan er det at være en del af Fortuneo – Vital Concept.

– Det har selvfølgelig været meget anderledes, og er helt sikkert også noget jeg lige skulle vende mig til og især med det franske sprog, men jeg synes, at det er et fedt hold, og jeg er glad for at være en del af det.

 

 

Hvad kan vi forvente af dig under Touren, skal du ud og jagte nogle etapesejre?

-Ja det er helt sikkert at jeg skal prøve det, og så må vi se om det briste eller bære.

 

 

Vi krydser fingre for at se Chris Anker Sørensen i udbrud under Touren.