Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Chris anker sørensen er tilbage på dansk grund igen.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Chris anker sørensen er tilbage på dansk grund igen.
16089
page,page-id-16089,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Chris Anker Sørensen var i fredags tilbage på dansk grund for en kort stund

Chris anker Sørensen

Chris Anker Sørensen (Equipe Fortuneo-Vital Concept) var i fredags tilbage på dansk grund for en kort stund, da han deltog i Designa Grand Prix i Kjellerup.

Vi fik os naturligvis en god snak med danskeren, som bekræftede, at han ikke kommer til at køre VM i Qatar.
Chris Anker prøv lige at sætte et par ord på, hvordan det var for dig at være tilbage på dansk grund.

– Jamen det er jo altid super fedt, og det kan jeg godt lide, og især efter OL der var en kæmpe oplevelse, så er det sgu fedt lige at komme hjem og blive hyldet lidt, og det var også derfor, at da brormand ringede og spurgte, om jeg ikke ville køre i Kjellerup, så sagde jeg med det samme ja, det ville jeg rigtigt gerne.

 

 

Hvordan var det at køre OL i Rio? Det må da have været en kæmpe oplevelse.

– Jamen det var en fantastisk oplevelse. Det var sindssygt stort at køre OL, og sindssygt stort at få den oplevelse, så det er jeg rigtig stolt af at få med endnu engang, og det var jo en fantastisk oplevelse.

 


Chris Anker satte også et par ord på, hvordan resten af sæsonen kommer til at forløbe for hans vedkommende, da CyclingLive spurgte ham ind til det, og danskeren understregede overfor CyclingLive, at han ikke kommer til at køre VM i oktober.

– Jeg skal køre Tour des Fjords, som begynder i næste uge, så det nærmer sig jo allerede, og så har jeg en masse endagsløb i Italien, og så regner jeg med at slutte den 27. september.

– Der har jo ikke været en sejr endnu i sæsonen, så den skal til at komme, og forhåbentlig kan den komme indenfor det næste stykke tid.Jeg vil gerne have en international sejr, men nu må vi jo se, hvad der kommer til at ske. Der er heldigvis mange muligheder endnu.

– Jeg kommer ikke til at køre VM. Når man ikke har niveauet helt til at køre sin egen chance, så må man jo nøjes med det næstbedste, og sådan er det jo. Jeg vil nu sige, at stort set alle de VM, jeg har kørt har jo været som hjælperytter for Matti (Breschel), hvor jeg har hjulpet ham frem til en medalje, så jeg ved ikke, hvor meget jeg har kørt min egen chance.

– Men altså jeg regner bestemt ikke med at skulle køre VM i år, der er nogle folk, som ruten ligger endnu bedre til end mig, og derudover skal jeg alligevel ikke køre VM i holdløb, for det løb kører mit hold ikke i år, og det ville også være et lang stykke tid at skulle holde den gående, og så er det jo bedre, at der er folk, der kan køre løbet, som har bedre forudsætninger for det, end jeg har.

 

 

Til sidst spurgte CyclingLive, Chris Anker ind til fremtiden. Hvad skal der eksempelvis ske for danskeren? Her understregede han, at han meget gerne ser sig selv på holdet, og det er endda til trods for, at Bjarne Riis lurer i kulissen med et nyt stort cykelhold, som vi alle ved.

– Der er jo mange overvejelser, og jeg tænker jo selvfølgelig over, hvad jeg skal, men forhåbentligt kommer det på plads snart. Jeg er glad for at være på mit nuværende hold, og derfor vil jeg også gerne blive, for jeg er glad, hvor jeg er.

– Det kunne da være sjovt at arbejde sammen med Bjarne igen. Det har jeg bestemt tænkt på, og han ville være rigtig sjov at arbejde sammen med igen, og jeg har utrolig stor respekt for ham, så det ville selvfølgelig være en stor ære at køre for ham igen.

– Som det ser ud lige nu, vil jeg bare gerne fortsætte på mit nuværende hold. Der ligger jo trods alt stadigvæk Touren derude, og nu gik det jo ikke helt, som jeg havde forventet i år, så Touren ligger helt sikkert stadigvæk i baghovedet, og der skal man jo køre for et hold, der kører den, og der er mit nuværende hold et rigtig godt bud, afsluttede Chris Anker Sørensen overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive glæder vi os til at følge Chris Anker fremover, og mon ikke der nok skal komme en professionel sejr igen før eller siden til “Oksen fra Hammel.”