Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Christina Siggaard (Team BMS BIRN) vandt i dag flot ACR-løbet
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Christina Siggaard (Team BMS BIRN) vandt i dag flot ACR-løbet
16271
page,page-id-16271,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Christina Siggaard (Team BMS BIRN) vandt i dag flot ACR-løbet

christina-siggaard

Christina Siggaard (Team BMS BIRN) vandt i dag flot ACR-løbet, da hun spurtede sig til sejren og slog Sara Mustonen, der kører som professionel.

Vi talte med den talentfulde dansker efter løbet, hvor hun satte et par ord på holdets succesrige sæson i år samt hvad fremtiden bringer.

 

Det kunne vel ikke være en meget bedre afslutning på sæsonen eller?

– Nej det er jeg rigtig godt tilfreds med, vi kørte rigtig stærkt som hold derude, så det er fedt, når man kan få det til at lykkes sådan.

 


Hvordan var det lige at slutte af i sådan et fedt løb med mange gode dameryttere?

– Vi er jo altid ret mange sidst på sæsonen typisk, så det var fedt lige at køre sådan et løb i Tønder med meget vind og fed udfordring ude på ruten, så det var et rigtig hårdt løb derude, og vi kørte fra starten af, så det var godt at slutte af med.

 


I har haft en rigtig stærk sæson på BMS-holdet, hvad med dig selv personligt, du har trods alt kørt nogle rigtig gode resultater hjem nede i udlandet også?

– Jeg føler egentlig, at det har været en sæson, hvor jeg på en eller anden måde har brudt i gennem. Ikke at jeg har fået nogen UCI-sejre, men jeg har trods alt kørt en del på podiet og mange top ti-placeringer hjem også sammen med resten af holdet, og sammen har v jo skabt den her atmosfære, og vi vil bare gerne vinde hver gang, hvilket gør at jeg tror, vi kun kan blive videre med tiden.

 


Christina Siggaard satte også et par ord på, hvad hendes egen fremtid bringer, da CyclingLive spurgte den talentfulde rytter indtil, hvad der fremover skal ske.

– Jamen der er selvfølgelig muligheder, men jeg må se. Jeg er rigtig glad for at være, hvor jeg er, og så tager jeg den derfra, afslutter Christina Siggaard overfor CyclingLive.

 


Her på CyclingLive ønsker vi Christina Siggaard et stort tillykke med dagens sejr, og vi glæder os til fortsat at følge hendes udvikling fremover!

 


(Foto: Jean Kroop)