Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Christoffer Lisson vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Christoffer Lisson vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber
Christoffer Lisson (Team Almeborg-Bornholm) vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber, da han kørte først over stregen i Nakskov. CyclingLive fik lov at stille lidt spørgsmål ovenpå weekendens sejr, og her er, hvad Christoffer svarede:
Christoffer Lisson, Team Almeborg-Bornholm, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Christoffer Lisson interview, Landevejscykling, Sjællandske mesterskaber cykling
15615
page,page-id-15615,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Christoffer Lisson vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber

Christoffer Lisson

Christoffer Lisson (Team Almeborg-Bornholm) vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber, da han kørte først over stregen i Nakskov.

CyclingLive fik lov at stille lidt spørgsmål ovenpå weekendens sejr, og her er, hvad Christoffer svarede:

 

Først og fremmest Christoffer. Tillykke med sejren i weekenden. Hvordan var det at køre ude på ruten?

– Der var meget vind, så der blev kørt cykelløb fra start, og det splittede hurtigt.

 

 

Hvis du skal prøve at sætte et par ord på din egen sæson indtil videre, hvordan vil du så beskrive den?

– For holdets vedkommende er det jo gået super godt, men ikke så meget for mig personligt. Jeg brækkede håndleddet i sæsonoptakten, og da jeg så nærmede mig topform igen, blev jeg syg, men nu er jeg endelig ved at være på niveau igen.

 


Hvordan synes du, holdet klarede det i weekenden? I viser jo højt niveau og sidder med i finalen, hvor i skal og leverer gode enkeltmands præstationer.

– Jeg synes vi klarede det godt, vi havde et hold i Frankrig, som dog var ramt af uheld, men vi formåede stadig at vinde begge dage.

 


Der venter jo en vigtig tid på det næste med både DM og senere på sommeren Post Danmark Rundt. Hvor synes du, at holdet står lige nu forud for det kommende DM?

– Vi har nogle gode kort til en evt. spurt, som nok er det mest sandsynlige udfald på den rute, og også sådan det endte da Michael Mørkøv vandt. Hvis det kommer samlet hjem, så har vi et godt bud på en topplacering i Erik Lahm.

 


Til sidst. Hvad med resten af sæsonen, det helt store mål er vel Post Danmark Rundt? Som holdet er kørende lige nu, hvor store chancer ser du så, at jeres hold har for at blive udtaget til det prestigefyldte løb?

– Vi skal ikke tage for let på opgaven på trods af holdets gode sæsonstart, der er stadig mange udtagelsen endnu, så vi skal stadig præstere på højt niveau for at gøre os fortjent til at deltage.

 

 

Sådan lød det fra Christoffer Lisson. Vi glæder os til at følge Christoffer og resten af Team Almeborg-Bornholm fremover!