Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 CyclingLive har talt med Frederik Muff. her er hvad han sagde til CycligLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
CyclingLive har talt med Frederik Muff. her er hvad han sagde til CycligLive
CyclingLive har talt med Frederik Muff (Team WeBike-CK Aarhus). I har lige kørt løb i Østrig og I leverer stadigvæk gode resultater i A klassen herhjemme. Hvor synes du I står henne før det kommende DM?
Frederik Muff, Team WeBike-CK Aarhus, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Frederik Muff interview, Landevejscykling,
15724
page,page-id-15724,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

CyclingLive har talt med Frederik Muff

Frederik Muff

CyclingLive har talt med Frederik Muff (Team WeBike-CK Aarhus).
I har lige kørt løb i Østrig og I leverer stadigvæk gode resultater i A klassen herhjemme. Hvor synes du I står henne før det kommende DM?

-Jeg synes, at vi er klar til at kører med fremme til DM. Det er svært at komme med et konkret bud på et resultat, da ruten umiddelbart er ret flad og der derfor nok kommer en stor gruppe hjem.

 

 

Nu har du selv kørt på holdet i noget tid. Hvordan synes du det er at være en del af et lidt andet kollektiv end alle kontinentalholdene har?

-Vores kollektiv er fantastisk, og jeg tror helt sikkert, det har været med til at sikre den succes, vi har.

– Det betyder meget, at vi kan ofre os for hinanden, og det er bare lettere, når ens holdkammerater også er ens gode venner.

 


Dine egne ambitioner hvor ligger de henne nu? Du har jo i denne sæson været en stor del af jeres succes på holdet. Men hvad er dine egne personlige drømme fremadrettet?

-Med hensyn til egen ambitioner, synes jeg ikke, at jeg har fået nok ud af sæsonen indtil videre. Jeg havde en skades-og sygeperiode i slut april og start maj, som satte mig tilbage.

– Jeg tror, at turen til Østrig giver et boost nu, så jeg vil rigtig gerne ramme udbruddet til DM på søndag, og så har jeg en ambition om en etapesejr og en god placering, når vi rejser til Sverige i juli. I efteråret håber jeg, at være mere stabil i præstationerne og få et par topplaceringer.

 

 

Hvad vil du mene er opskriften på jeres succes?

-Jeg tror vores succes skyldes vores sammenhold og koncept. Vi har trænet og presset hinanden hele vinteren og vi tør køre offensivt cykelløb, selvom det kan blotte os nogle gange.

 


Til sidst hvad kan vi forvente af dig og holdet resten af sæsonen. Får vi nogle af jer at se i Postnord Danmark Rundt?

-Resten af sæsonen tror jeg, at vi får mindst en rytter på landsholdet. Torkil er nok det bedste bud, men Nicklas bør også være i Bondes søgelys. Det vil være kæmpe stort for os.

– Netop Nicklas er pt. nr. 4 i Post Cuppen, så der vil vi også satse benhårdt på podiet i løbet af efteråret.

 


CyclingLive glæder sig til at følge Frederik Muff og resten af holdet fremover!