Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet i fredags fik en flot fjerdeplads
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet i fredags fik en flot fjerdeplads
Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet kørte i fredags en flot fjerdeplads hjem i gadeløbet i Skive. Vi fik os en snak med den unge talentfulde rytter om alt lige fra et muligt skifte til ColoQuick-CULT til egne præstationer i indeværende sæson.
Daniel Bligaard Lyhne, Vejle-CK, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Daniel Bligaard Lyhne interview, Landevejscykling, gadeløbet i Skive
15869
page,page-id-15869,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet kørte i fredags en flot fjerdeplads hjem i gadeløbet i Skive.

Daniel Bligaard Lyhne

Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet kørte i fredags en flot fjerdeplads hjem i gadeløbet i Skive.

Vi fik os en snak med den unge talentfulde rytter om alt lige fra et muligt skifte til ColoQuick-CULT til egne præstationer i indeværende sæson.

 

Det blev til en fjerdeplads på hjemmebanen mod mange af A-rytterne. Hvad siger du til det hele?

– Det er jo hjemmebane, så det giver lige et ekstra pust med alle de tilskuer, så det hjælper jo helt klart en del.

 


Daniel Bligaard er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til kontinentalholdet ColoQuick-CULT, som jo kommer fra Skive, og den unge Skive-knægt satte et par ord på det mulige skifte.

– Jamen vi har jo snakket en helt del sammen, men der er ikke noget konkret endnu, så nu må vi se, hvad der kommer til at ske.

– Det er jo klart, at ColoQuick er lokalt, og jeg er jo en rigtig Skive-dreng, så det ville være fedt, men jeg har ikke taget nogen endegyldig beslutning om det endnu, så jeg tager en dag af gangen, og så må vi se fremover.

 

 

Selvom Daniel Bligaard Lyhne viste gode takter i fredags og samtidig viste prøver på sit store talent, så har sæsonen ikke altid været helt nem for den unge Skive-dreng, og han fortæller om både op- og nedture i sæsonens forløb.

– Det er faktisk gået rigtig godt til at starte med, men nu har jeg været halvskadet på det seneste, og jeg døjer med en hofte, der skal opereres her i oktober, og det generer mig faktisk en helt del, og noglegange kan jeg ikke yde alt, hvad jeg rent faktisk gerne vil.

– Det er de helt normale A-løb, jeg skal ud og køre, og hvis jeg så ikke kan bide smerten i mig mere, så må jeg jo stå af og tage det, som det kommer, afslutter Daniel Bligaard Lyhne overfor CyclingLive.

 


Her på CyclingLive glæder vi os til at følge Daniel Bligaard fremover!