Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Daniel Bligaard Lyhne skifter Vejle Cykle Klub ud med ColoQuick-CULT
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Daniel Bligaard Lyhne skifter Vejle Cykle Klub ud med ColoQuick-CULT
16517
page,page-id-16517,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Daniel Bligaard Lyhne skifter Vejle Cykle Klub ud med ColoQuick-CULT Cycling Team fra næste sæson

daniel-bligaard-lyhne

I går kunne vi fortælle, at Daniel Bligaard Lyhne skifter Vejle Cykle Klub ud med ColoQuick-CULT Cycling Team fra næste sæson.

Vi har talt med det unge stortalent om fremtiden samt, hvorfor valget lige faldt på ColoQuick-CULT.

 

Først og fremmest tillykke med kontrakten. Hvad er dine umiddelbare første tanker om kontrakten?

– Jeg er rigtig glad for kontrakten hos Coloquick-Cult. Det er en dejligt at komme videre.

 


Hvorfor faldt faldet lige på Coloquick-CULT?

– Coloquick-Cult tænker meget på de unge ryttere, og de vil satse lidt mere på dem fra næste år, de vil udvikle ryttere og sende dem videre.

– Jeg tror, jeg vil komme til at køre min egen chance, når det er mere kuperet, men skal selvfølgelig også hjælpe når det trælse arbejde skal laves. Det er et lokalt hold, og jeg er jo nok lidt en Skive-dreng.

 

 

Daniel Bligaard Lyhne sender samtidig en stor tak til Vejle Cykle Klub, som har et helt specielt hjerte hos ham.

– Vejle Ck har uden tvivl vært skyld i min udvikling i år, jeg har elsket at tage til løb sammen med drengene i Vejle CK. Vi har haft et super sammenhold, højt humør og rigtig godt kammeratskab, som er grunden til, at vi har lavet de resultater vi har.

– Thomas og Mads har vært rigtig gode til at hjælpe os unge ryttere, de har meget erfaring. De har lært mig rigtig meget i år, som jeg vil tage med videre.#fozavck som vi siger i klubben.

 

 

Til sidst satte det unge stortalent et par ord på, hvilke typer af løb, som han gerne vil deltage i fremover, og samtidig fortæller Daniel Bligaard Lyhne lidt om de fremtidige drømme, som han ikke tænker på lige nu.

– Nu tager jeg et år som Kontinental-rytter. Jeg har snakket med Thomas Guldhammer, som også træner mig, om at vi tager et år af gangen.

– På et tidspunkt håber jeg på at komme videre, men nu skal jeg lige have bygget lidt mere styrke på, som man kun får i udlandet. Jeg glæder mig bare til at komme igang igen og så uden en skadet hofte, da jeg har vært igennem en stor operation.

 


Her på CyclingLive ønsker vi Daniel Bligaard Lyhne tillykke med kontrakten, og vi glæder os til at følge ham fremover!