Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin
Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin.Cecilie Uttrup havde vi en snak med inden DM. Der havde hun et mål at kører stærkt i Tour de Feminin. Det lykkes at kører stærkt og mere ind det, Cecilie vandt 2 etaper og vandt løbet samlet.
Cecilie Uttrup, BMS-Birn Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Cecilie Uttrup interview, Landevejscykling, Damecykling, Kvindecykling,
15784
page,page-id-15784,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin

Cecilie Uttrup

Danske Cecilie Uttrup vinder stort etapeløb, Tour de Feminin.

Cecilie Uttrup havde vi en snak med inden DM.

Der havde hun et mål at kører stærkt i Tour de Feminin.
Det lykkes at kører stærkt og mere ind det, Cecilie vandt 2 etaper og vandt løbet samlet. (Og så var hun i gult fra start til slut).

 

 

Planen var at kører et godt resultat hjem.
Men det var ikke forventet at vinde, men det hele flaskede sig.
Jeg vinder første etape, men for ikke så meget tid på de andre. Midt i løbet havde vi en enkelstart og der formåede jeg at kører godt. (5 plads). Det gjorde at jeg kunne holde mig i front i det samlede.

Holdet kørte fra dag 1 for mig og hjalp med at kører alle udbrud og angreb ind. Vi blev presset af flere hold som slog sig sammen for af presse os. Men holdet gav alt de havde for mig, det er jeg meget glad for, de satte deres egne ambitioner til side for at hjælpe mig.

 

 

Jeg havde det som et mål for min sæson og har trænet mod det.
Efter DM har jeg haft en god og hård trænings blok, fedt for mig at se træningen har givet et godt resultat.

BMS BIRN kørte også Christina Siggaard i sprinter trøjen og Camilla Møllebro i bakketrøjen på første etape, men det kunne ikke forsvares, da den gule trøjen er vigtigst.

 

 

Nu er Cecilie samlet med resten af landsholdet i Belgien til BeNe Ladies Tour og skal prøve at lave et godt resultat der.

 

 

Vi ønsker Cecilie STORT tillykke med at vinde et af sæsonen`s store mål.