Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen
Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen Hos ColoQuick-CULT Cycling Team er målene for PostNord Danmark Rundt klare. Vi har talt med Dennis Herforth, der er en del af holdet under PostNord Danmark Rundt.
Dennis Herforth, ColoQuick-CULT Cycling, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Dennis Herforth interview, Landevejscykling, PostNord Danmark Rundt,
15820
page,page-id-15820,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen

Dennis Herforth

Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen

Hos ColoQuick-CULT Cycling Team er målene for PostNord Danmark Rundt klare. Vi har talt med Dennis Herforth, der er en del af holdet under PostNord Danmark Rundt.

 

Hvad er forventningerne til PostNord Danmark Rundt?

– Forventningerne er helt klart at få vist trøjen frem og få kørt cykelløb helt fra bunden og køre aggresivt. Vi vil gerne ud og køre offensivt.

 


Tror du selv på, at i kan være med på nogle af etaperne og køre med om sejren?

– Ja altså, vi har jo et par jokere, som når de rammer dagen kan køre med om sejren. Det er jo mere et spørgsmål, om de lige rammer dagen, men hvis de gør, så er de der også. Til gengæld har vi jo generelt et stærkt hold, der godt kan finde ud at køre offensivt, så det handler om TV-udbrud og bakketrøje og initiativtrøje.

 


Dennis Herforth fortæller også lidt om egne ambitioner for løbet, og her er målsætningen klar.

– Det håber jeg da. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for det, men der bliver jo kørt stærkt allerede fra starten, så det kræver jo, at hele holdet er der for at man kan dække udbruddene af og selv tage initiativ til at komme af sted.

 


Hvad vil drømmescenariet være for jeres hold?

– Vi skal nok ikke køre med om det samlede. Vi har jo ikke en decideret Würtz, som kan brænde en god enkeltstart af, men altså drømmescenariet, det er, at Alex viser sig aggresivt i en af spurterne og bliver så “fanden ivolsk” at han tager hele “lortet,” Ellers er det jo at komme med i udbruddet og få initiativtrøjen og bakketrøjen, lyder det fra en glad og kæk Dennis Herforth Jensen.

 

 

Vi glæder os til at følge Dennis og resten af ColoQuick-CULT under PostNord Danmark Rundt!