Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel.
Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel, og det har Asbjørn Kragh også måtte sande. Vi fik os en snak med den unge talentfulde dansker ved det netop afsluttede PostNord Danmark Rundt.
Asbjørn Kragh Andersen, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Asbjørn Kragh Andersen interview, Landevejscykling, PostNord Danmark Rundt,
15855
page,page-id-15855,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel, og det har Asbjørn Kragh også måtte sande.

Asbjørn Kragh Andersen

Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel, og det har Asbjørn Kragh også måtte sande.

Vi fik os en snak med den unge talentfulde dansker ved det netop afsluttede PostNord Danmark Rundt.

 

Hvordan var det for dig at være tilbage og på samme hold som din bror?

– Jamen det er super fedt at være tilbage i gamet og så sammen med sin bror og med et super fedt hold, så det er fedt.

 


Selvom de fleste cykelryttere drømmer om at tage skridtet op på det professionelle niveau, så er det ikke altid lige let for rytterne at komme op på aller højeste niveau, og det er altid ikke kun pga. de sportslige resultater, og det er noget, som Asbjørn Kragh også forholder sig til.

– Jeg ved ikke, om du kan kalde min første sæson for en ’krise’ men den har ikke været den bedste debut. Jeg har kæmpet lidt med nogle knæskader, og det har holdt hårdt, men jeg håber nu, at jeg er tilbage.

 


Trods et skadeshelvede føler Asbjørn Kragh dog stadigvæk, at ham og hans bror har det nødvendige niveau for at kunne køre med på højeste plan helt i toppen.

– Jamen både fysisk og mentalt og styrkemæssigt ved jeg, at jeg har niveauet, men så er det jo bare de indre organer, man skal have på plads også, men ja, vi træner jo begge med de såkaldte ”wattmålere” og de afspejler også, at niveauet er nogenlunde. Jeg krydser fingre og banker i bordet for, at det her er startskuddet, og at vi nu skal ud over stepperne.

 


Her på CyclingLive ønsker vi Asbjørn Kragh held og lykke fremover, og vi glæder os til at følge ham!