Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Drømmestart for danske Magnus Cort. Magnus Cort. Vinder sæsondebut
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Drømmestart for danske Magnus Cort. Magnus Cort. Vinder sæsondebut
17612
page,page-id-17612,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Drømmestart for danske Magnus Cort

Magnus Cort

Det danske supertalent Magnus Cort vandt forleden 3. etape af det spanske etapeløb Volta a la Comunitat Valenciana. Her satte bornholmeren ingen ringere end Nacer Bouhanni og Bryan Coquard til vægs.

 

 

CyclingLive har talt med den 24-årige superkomet, som blandt andet kunne afsløre, hvilke planer han har for resten af sæsonen.

 

 

Først og fremmest tillykke med sejren forleden. Kan du prøve at sætte et par ord på, hvordan det føles at sætte så store navne til vægs?

– Jeg ved faktisk ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Det er jo fedt, det er jo et skridt i den rigtige retning igen. Det kan jo godt være, at det er en ligeså stor sejr som at vinde i Vueltaen, men det er jo stadigvæk nogle store navne, som jeg sætter bagved mig, og det er jo dejligt at komme ud og bevise, at jeg også har niveauet nu, siger Magnus Cort til CyclingLive.

 

 

Selv mener det bornholmske stortalent, at opskriften på succesen bunder i det samme, som han hele tiden har gjort sig i.

– Jeg ved egentlig ikke, om den er anderledes, end den jeg har haft før. Jeg tror, det er bare at fortsætte med de ting, som man nu gør og hele tiden tro på det, og så kommer det stille og roligt, og det har det også gjort for mig.

 

 

Magnus Cort har allerede vist storform i sidste uge, men der venter danskeren en lang og spændende sæson, og den 24-årige bornholmer fortæller til CyclingLive, hvilke løb han har planer om at deltage i.

– Jeg kører to endagsløb her i weekenden i Spanien, og så kører jeg åbningsweekenden næste weekend i Belgien, og så skal jeg køre Paris-Nice og senere Milano-San Remo, og så brostensklassikerne.

– Det er også planen, at jeg også skal køre Vueltaen i år.

 

 

Sidste år vandt Magnus Cort to etaper i Vuelta a España og satte dermed en tyk streg under, at man efterhånden skal tage ham seriøst i de store massespurter. Den talentfulde dansker tænker dog ikke vildt meget på at udrette større meritter lige nu også selvom at en mulig deltagelse i Tour de France ligger og lurer i fremtiden for Magnus Cort.

– Det er svært, for det bliver næsten ikke større end det jo. Så skal vi helt op på den aller øverste hylde. Der har jeg ikke lige nogle forventninger om at skulle op lige nu. Jo, selvfølgelig drømmer man jo altid, det gør alle jo.

 

 

Til sidst. Er det Tour de France man drømmer om at komme til at kunne køre og køre med i spurterne der og få chancen?

– Ja, med tiden er det helt klart, afslutter den stærke dansker kort og kontant overfor CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive er vi helt vilde med Magnus Cort og alle hans fremragende præstationer, og vi glæder os helt vildt meget til at følge ham i resten af sæsonen!

(Skrevet af Niels Nedergaard)