Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Emma Norsgaard Jørgensen i spørgerunden hos CyclingLive.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Emma Norsgaard Jørgensen i spørgerunden hos CyclingLive.
Emma Norsgaard Jørgensen. Den af de danske dame ryttere der nok har lavet de størst resultater i forhold til sin alder. Hun har en alder der ikke engang kunne sende hende til U19 VM.
Emma Norsgaard Jørgensen, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Emma Norsgaard Jørgensen interview, Landevejscykling, Kvindecykling, Damecykling
15559
page,page-id-15559,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Emma Norsgaard Jørgensen i spørgerunden

Emma Norsgaard Jørgensen

Emma Norsgaard Jørgensen.

Den af de danske dame ryttere der nok har lavet de størst resultater i forhold til sin alder. Hun har en alder der ikke engang kunne sende hende til U19 VM.

Men Emma er kørt på podiet i rigtig mange spændende løb.
På podiet til DM på bane, DM landevej for elite og podiet i enkeltstart i U19.

Bliver spændende at følge et af de største talenter på dame siden de næste mange år.

 

 

Emma kom i spørgsmålrunden her.

1. Jeg er super tilfreds med min sæson i 2015. Jeg fik sølv i både elite DM og ungdoms OL i Georgien, hvilket jeg er rigtig tilfreds med, da de var sæsonens mål.

 

 

2. Mine mål i 2016 er at gøre det godt i de løb, som jeg bliver udtaget til i udlandet, både på landevejen og banen. Udover det, er mit helt store mål VM, hvor jeg håber på, at jeg er så heldig at blive udtaget.

 

 

3. Jeg håber og går målrettet efter at blive udtaget til VM både på banen og landevejen – og her forventer jeg af mig selv, at jeg kan køre et godt resultat hjem. Det er desværre svært at vurdere mig selv i forhold til de andre ryttere, fordi der er så mange som jeg ikke kender til, og aldrig har kørt imod, så at kunne sætte et mål for min placering til VM er nærmest umuligt.

 

 

4. Når jeg ikke træner eller tænker over cykling, så bruger jeg rigtig meget tid på mit studie og venner. Derudover forsøger jeg at koble af og slappe af sammen med min dejlige familie.

 

 

5. Om 5 år er jeg stadig en ung rytter, men jeg håber selvfølgelig på at jeg har fået tilbud fra nogle af de større internationale teams, så jeg kan komme ud og udvikle mig som rytter i udlandet.

 

 

6. Om jeg er på podiet til DM og VM i 2016 er utrolig svært at forudsige. Til DM 2016 håber jeg på en top 3 til linjeløbet igen, ligesom 2015, men der er mange stærke ryttere, som også gerne vil vinde, så det bliver rigtig svært. Og til VM tør jeg ikke sige noget, jeg håber blot på at jeg kan leverer et godt resultat, men nu må vi se. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at det skal lykkedes, og ligge alt mit fokus i DM og VM.

 

 

Held og lykke med sæsonen herfra CyclingLive.
Det kan kun blive spændende at følge Emma