Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe.
En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe, der til daglig kører for DCU-mandskabet Team WeBike-CK Aarhus. Vi talte med Torkil Veyhe, der sammen med holdkammeraten Nicklas Overgaard Pedersen havde fået chancen på det danske landshold med navnet Team PostNord Danmark.
Torkil Veyhe, Team WeBike-CK Aarhus, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Torkil Veyhe interview, Landevejscykling, PostNord Danmark Rundt
15860
page,page-id-15860,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe, der til daglig kører for DCU-mandskabet Team WeBike-CK Aarhus

Torkil Veyhe

En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe, der til daglig kører for DCU-mandskabet Team WeBike-CK Aarhus
Vi talte med Torkil Veyhe, der sammen med holdkammeraten Nicklas Overgaard Pedersen havde fået chancen på det danske landshold med navnet Team PostNord Danmark.

– Det er jo et lidt andet niveau, end jeg kører i A-klassen og i de danske løb herhjemme. Det er hårdt, men jeg synes, vi har klaret det fint. Nicklas var i udbrud forleden, og Cort vinder også, og jeg synes, vi alle har hjulpet godt til, så det er gået meget godt.

 

 

Selv er Torkil Veyhe ikke i tvivl om, at det er kæmpestort at bære dannebrogstrøjen i et løb som PostNord Danmark Rundt, og det er endda til trods for, at WeBike-rytteren oprindeligt stammer fra Færøerne.

– Jamen det er jo kæmpestort. Jeg er rigtig beæret over, at jeg får lov at køre i det her tøj. Det er ikke alle, der får lov til det. Alle vil det, men det er ikke alle, der kan det, så jeg er meget glad for at være her.

 

 

Deltagelsen ved PostNord Danmark Rundt kan også blive en afgørende faktor for Torkil Veyhe fremtid, da færingens hold har annonceret, at storsponsoren stopper ved sæsonens udgang. Dog ser han gerne, at han kan blive på holdet på en eller anden måde.

– Det er selvfølgelig noget, der frister at komme videre, men jeg håber og tror på, at det at mig og Nicklas er med her, det kan give lidt lys på vores situation, og det kan gøre, at holdet kan køre videre næste år, og jeg håber, at de finder en sponsor.

 


På CyclingLive ønsker vi Torkil Veyhe held og lykke i fremtiden, og så håber vi ellers, at det nuværende Team WeBike-CK Aarhus finder sig en ny sponsor.