Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 En af landets største talenter er Pernille Mathiesen.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
En af landets største talenter er Pernille Mathiesen.
En af landets største talenter er Pernille Mathiesen fra Team BMS BIRN, vi har stillet hende nogle spørgsmål.
Pernille Mathiesen, BMS BIRN, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Pernille Mathiesen interview, Landevejscykling, Damecykling, Kvindecykling,
15506
page,page-id-15506,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

En af landets største talenter er Pernille Mathiesen

Pernille Mathiesen

En af landets største talenter er Pernille Mathiesen fra Team BMS BIRN, vi har stillet hende nogle spørgsmål.

 

1. Har du vært tilfreds med din 2015 sæson og har du et eller flere højdepunkter ?
– Sæsonen 2015 har været en god sæson, men samtidig skuffende sæson. Mit helt store mål var VM, hvor jeg blev nummer 4 – hvilket også er et godt resultat, hvis man altså ikke har målet om at blive verdensmester, eller i hvert fald at få en medalje.
Højdepunkterne har været samlede sejre i etapeløbende Energiewacht Tour, Omloop van Borsele, Youth Tour og Tour de Himmelfart. Især Energiewacht Tour og Omloop van Borsele, har været vildt stort for mig at vinde. Derudover at bliver dansk mester i enkelstart.

 

2. Har du mål for 2016 sæson ?
– Mit mål er først og fremmest at udvikle mig. Jeg har valgt at sæsonen 2016 umiddelbart bliver et udviklings år, hvor jeg ikke har nogle specifikke mål for sæsonen. Selvfølgelig har jeg forventninger, og jeg vil altid have nogle små personlige mål, men i store træk vil sæsonen blive brugt på udvikling.

 

3. Hvor langt er du nået med cykling om 5 år ?
– Det er svært at sige. Forhåbentligt laver jeg ikke andet end at cykle og kører på et godt damehold, men meget kan nå at ske på 5 år, og det er svært at sige.

 

4. Bliver du verdensmester I enkelstart ?
– Det er jeg i hvert fald ikke blevet som juniorrytter.
Jeg ved ikke om det er enkelstart at jeg skal arbejde videre på som seniorrytter, men hvis det er det der bliver beslutningen, så er det da klart at verdensmester i enkelstart (engang om 5-10 år) vil være den ultimative drøm.

 

5. Hvem træder flest watt på BMS-BIRN i år ?
– Jeg har ingen ide

 

6. Hvad er du god til ud over cykling ?
Det er et godt spørgsmål. Det ved jeg ikke. Nok ikke så meget andet

 

Flere spørgsmål til Pernille og andre rytter i den kommende tid.