Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Forleden blev det offentliggjort, at holdet hedder BHS - Almeborg Bornholm
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Forleden blev det offentliggjort, at holdet hedder BHS - Almeborg Bornholm
16510
page,page-id-16510,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Forleden blev det offentliggjort, at holdet fra næste sæson hedder BHS – Almeborg Bornholm

team-almeborg-bornholm

I weekenden satte Martin Toft Madsen (Team Almeborg-Bornholm) et flot punktum på en flot sæson for det bornholmske hold, da han kørte op mod verdenseliten og blev nummer tre i et fransk enkeltstartsløb, hvor han kun blev overgået af Vasil Kiryienka og Jonathan Castroviejo.

 

 

Forleden blev det også offentliggjort, at holdet fra næste sæson hedderBHS – Almeborg Bornholm.

Vi har talt med sportschefen, Christian Juul Andreasen, der satte et par ord på betydningen af navneskiftet, og samtidig knyttede han et par ord til den forrygende sæson, som holdet har leveret.

 

 

Jeres sæson i 2016 – Hvordan ser du på den? I har jo kørt nogle flotte løb.

– Overordnet set er der jo ikke en finger at sætte på. Den har jo været fantastisk. Jeg synes, vi har fået langt mere ud af det, end jeg havde forventet, så vi er meget godt tilfredse, altså over 300 UCI point og en dansk mesterskabstitel, det kan jo ikke fåes meget bedre.

– Hvis der dog er en ting, jeg skal sige vi kunne have gjort bedre, så var det, da vi holdt Post Cup på hjemmebane, hvor vi godt ville have været på podiet, men ellers er vi meget godt tilfredse.

 

 

I skifter navn til næste år, eller BHS bliver tilføjet til navnet i hvert fald. Hvad kommer det til at betyde for jeres hold?

– BHS er jo en kæmpe transportvirksomhed, og de har egentlig været medejer og sponsor i forvejen, men det kommer jo til at betyde, at de stepper op på deres sponsorat, så det giver selvfølgelig en smule luft i budgettet, men ellers fortsætter holdet jo i samme stil og facon, som vi har gjort hidtidig.

– Vi vil gerne blive ved med at udvikle nogle ryttere, som vi mener der er potentiale i, for det synes vi er sjovt.

 

 

I har lige hentet Søren Malling Siggaard og Alexander Salby til holdet eksempelvis, og i har også forlænget med et par af jeres profiler. Hvordan kommer sammensætningen af ryttere til at se ud til næste år?

– Vi har pt. 14 ryttere på plads. Der kommer syv U23-ryttere og så syv gamle. Så det bliver jo selvfølgelig en god samling af ryttere, som man kan udvikle, og så nogle gode rutinerede ryttere, som de kan læne sig op af, så det skulle helst gerne hænge sammen jo.

 

 

Martin Toft Madsen har kørt en rigtig flot sæson, hvor han blandt andet tog fusen på hele eliten til DM, hvor han endte med at blive danmarksmester i enkeltstart i Vordingborg. Senest i weekenden kørte han op imod verdenseliten.

 

 

Sportschefen hos Almeborg-Bornholm er meget tilfreds med Martins præstationer, og han mener, at man sagtens kan udvikle en rytter, selvom en rytter er ved at være oppe i alderen, og det er Martin Toft et godt bevis på ifølge Christian Andreassen.

– Martin er jo en rytter, der gradvis bare er blevet bedre og bedre for hvert år, der er gået. Hvis du går år tilbage, så var han jo også god, men han vandt måske kun 3-4 cykelløb om året.

– I år har han så steppet op, så han ikke kun vinder A-løb men også kan vinde mesterskaber og køre med verdenseliten. Det hænger jo også sammen med, at han topper lidt senere end andre.

– Det er jo ikke så meget alderen, der gør det, det handler i stedet om den rigtige indstilling, som man skal have. Stefan Djurhuus fandt vi jo også i en sen alder. Erik Lahm kom til holdet før denne sæson fra Odder Cykle Klub og er også gået et højt niveau op, og kører på podiet, og vi har gjort det før, så man kan sige, at bare fordi man er blevet 26-27 år, så betyder det jo ikke, at man allerede har toppet.

 

 

Til sidst sætter Christian Juul Andreassen også et par ord på holdets fremtid rent sportsligt, og han synes selv, at man har formået at sammensætte et rigtig spændende hold til den kommende sæson.

– Jeg synes faktisk, at vores hold ser rigtig spændende ud til næste år. Det er jo klart, at man bliver lidt grebet af det, når man først er oppe på det niveau, som vi er nu, så vil man jo gerne have mere. Jeg synes faktisk, at det hold vi har næste år er mindst lige så godt som det hold, vi har haft i år.

– Men vi skal også være realistiske at sige, at vi skal udfylde nogle store sko. Næste år bliver det måske bedre. Men jeg tror, vi har et niveau, hvor vi kan køre på det niveau, som vi har gjort i år, og så om det bliver lidt bedre eller lidt dårligere, det er jo svært at sige, det hænger jo også sammen med om man er heldig eller ej og om man får skader eller ej.

 

 

Sportschefen hos Almeborg-Bornholm fortalte til sidst i interviewet om holdets chancer for at kunne gentage bedriften fra i år ved at kvalificere sig til PostNord Danmark Rundt.

– Jeg tror da, at chancerne er der. Nu har vi været med to år i træk, og jeg synes jo egentlig, at vi har leveret nogle gode præstationer, så jeg håber da også at arrangørerne af Danmark Rundt ved, at man kan stole på os, og at vi er et seriøst hold.

– Det er dog klart, at vi skal ud og kvalificere os, og konkurrencen bliver stor. Specielt Giant-Scatto ser ud til at ruste op i forhold til det hold, som de har haft i år, så selvfølgelig bliver konkurrencen hård næste år, men det er jo også med til at højne niveauet, for rytterne skal ud og levere hele tiden, afslutter Christian Juul Andreassen overfor CyclingLive.

 

 

Her på siden glæder vi os til at følge med i, hvad der kommer til at ske på BHS Almeborg-Bornholm, og vi glæder os til følge dem fremover!