Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Frederik Rodenberg: Kendskab til makker gør tingene sjovere
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Frederik Rodenberg: Kendskab til makker gør tingene sjovere
17513
page,page-id-17513,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Frederik Rodenberg: Kendskab til makker gør tingene sjovere

Frederik Rodenberg

Frederik Rodenberg: Kendskab til makker gør tingene sjovere

 

Frederik Rodenberg og Casper Folsach satte i lørdags ny banerekord i omgang på tid for par, og unge talentfulde Rodenberg indrømmer da også, at det gode kendskab til Folsach gør en stor forskel.

 

-Det giver rigtig meget. Vi kender jo hinanden rigtig godt, og vi har kørt rigtig meget sammen. Det gør det hele meget sjovere, at man ikke skal til at lære en helt ny rytter at kende. I stedet kan man nyde det hele sammen og gå efter alle de individuelle discipliner, siger  Frederik Rodeberg til CyclingLive.

 

Før 6-dagesløbet begyndte i Ballerup var par nummer 1 med Frederik Rodenberg og Casper Folsach udråbt til et af de par, som måske kunne drille forhåndsfavoritterne og køre med om sejren i 6-dagesløbet. Den plan røg dog i vasken allerede i den indledende jagt på førstedagen.

 

Frederik Rodenberg påtager sig skylden for, at det gik galt i den første jagt, og i stedet fortæller han, at parret går benhårdt efter de individuelle discipliner.

 

-Det var egentlig mest mig. Jeg gik lidt kold i det, og det var en blanding af det lave gear, som vi kører i, og så den måde, som løbet bliver kørt på. Det talte ikke lige til min fordel, den måde som løbet blev kørt på og det vanvittigt lette gear.

-Vi går i stedet benhårdt efter de individuelle discipliner, og vi har lagt helt om i planerne efter den første jagt.

 

Til sidst fortæller Frederik Rodenberg lidt om, hvad han skal prioritere mest fremadrettet. Han understreger dog, at han satser benhårdt på både landevejen og banen.

 

-Jeg vil egentlig ikke sige, at jeg prioriterer det ene over det andet. Her om vinteren er det all-out på banen og 4-kilometer landsholdet, men efterfølgende hopper jeg direkte ud på landevejen og satser fuldt ud på det sammen med mit nye hold Giant-Castilli.

-Drømmen er jo stadigvæk at blive professionel på landevejen, men indtil videre vælger jeg ikke det ene eller det andet fra, afslutter Frederik Rodenberg overfor CyclingLive.

 

Her på CyclingLive glæder vi os til at følge det kæmpe talent Frederik Rodenberg fremover også!

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)