Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Herrecykling, Herrecykling nyheder, CyclingLive, Landevejscykling herre,
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Herrecykling, Herrecykling nyheder, CyclingLive, Landevejscykling herre,
Her giver vi dig alt det bedste fra de bedste danske ryttere. Vi følger de danske ryttere på tætteste hånd, og du vil også kunne læse om de professionelle danske cykelryttere her.
Herrecykling, Herrecykling nyheder, Landevejscykling, Interview, Interviews, Cykelnyheder,
15440
page,page-id-15440,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Herrecykling

27658939_1645933642116733_1586584167_n

Arne Birkemose kører i 2018 for det belgiske hold MYSENLAN SPIE DOUTERLOIGNE CT.

Læs mere her

Mikkel Beck Olsen

Det unge stortalent Mikkel Beck Olsen har forud for den kommende sæson skiftet Team Mascot Workwear ud med en tilværelse på DCU-teamet, Team Aura Energi – CK Aarhus.

Læs mere her

Rasmus Quaade

Rasmus Quaade: Skal bidrage med erfaring og vinde cykelløb. Vi har her på siden fået en snak med Rasmus Quaade om den kommende sæson.

Læs mere her

Michael Reihs

Den rutinerede cykelrytter Michael Reihs var fast besluttet på at indstille karrieren efter sidste sæson, men da tilbuddet om at blive en del af Bjarne Riis’ nye cykelhold pludselig opstod, faldt Reihs i med begge ben og takkede ja.

Læs mere her

Michael skelde

Michael Skelde er tilbage i sportsdirektørbilen, når han i den kommende sæson skal stå i spidsen for Team VeloCONCEPT med blandt andet Bjarne Riis.

Læs mere her

Magnus Cort

Det danske supertalent Magnus Cort vandt forleden 3. etape af det spanske etapeløb Volta a la Comunitat Valenciana.

Læs mere her

mikkel-f

Mikkel F. Honoré har styr på fremtiden. Han har nemlig skrevet under på en ny kontrakt med Lottosoudal U23.

Læs mere her

rasmus-boegh-wallin

Rasmus Bøgh Wallin skifter som bekendt til ColoQuick-CULT Cycling Team. Vi har fået en snak med ham om den nye kontrakt og målene for den kommende sæson.

Læs mere her

ricky-enoe-joergensen

Ricky Enø Jørgensen har allerede styr på fremtiden og skal næste år være afdelingsleder på Rydhave Slots Efterskole og skal stå for en ny og stærk cykellinje.

Læs mere her

team-georg-berg-cycling-elite

Nyt dansk hold ser dagens lys. Vi kan i dag offentliggøre, at der kommer et nyt dansk DCU Team. Navnet bliver Team Georg Berg Cycling Elite.

Læs mere her

daniel-bligaard-lyhne

I går kunne vi fortælle, at Daniel Bligaard Lyhne skifter Vejle Cykle Klub ud med ColoQuick-CULT Cycling Team fra næste sæson.

Læs mere her

team-almeborg-bornholm

Forleden blev det også offentliggjort, at holdet fra næste sæson hedder BHS – Almeborg Bornholm. Vi har talt med sportschefen, Christian Juul Andreasen.

Læs mere her

rune-almindsoe

Vi fik en snak med en af de mest lovende talenter i dansk cykling.
Navnet er Rune Almindsø og kører til dagligt for Team ColoQuick.

Læs mere her

giant

Interview med Giant-Scattos sportschef
Forleden kom det frem, at det nuværende Giant-Scatto U23-mandskab ville fusionere fra 2017 med Bo Hamburgers projekt, Futura Cycling. Projektet gik dog i vasken.

Læs mere her

matti-breschel

Matti Breschel var forleden tilbage på dansk grund, da han deltog i Post Cuppen i Randers. Vi har talt med danskeren, der ser optimistisk på den nærmeste fremtid.

Læs mere her

michael-carbel

Michael Carbel (Team Stölting Service Group) viste i lørdags gode takter rent formmæssigt, da det blev til en andenplads i Tønder. Vi talte med den unge talentfulde dansker efter løbet.

Læs mere her

rasmus-guldhammer

Rasmus Guldhammer (Team Stölting Service Group) står ligesom de andre danskere på Stölting-holdet uden kontrakt forud for den kommende sæson.

Læs mere her

rasmus-boegh-wallin

Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling) endte i søndags på en flot samlet andenplads i Post Cuppen efter en god præstation i den sidste afdeling i Randers.

Læs mere her

mads-wurtz-schmidt

I søndags vandt Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) sidste afdeling af Post Cuppen på hjemmebane i Randers, og dermed beviste han endnu engang sin store klasse.

Læs mere her

u19-landsholdet

U19-landsholdet til det kommende VM i Qatar er også blevet udtaget i dag. Her er de udvalgte ryttere, som skal repræsentere Danmark ved VM for U19-ryttere.

Læs mere her

team-soigneur

Det nuværende Team Soigneur har været nødsaget til at finde en ny hovedsponsor til næste sæson. Vi har talt med holdets sportschef Christian Brandt om alt fra fremtidige ambitioner til bruddet med Soigneur.

Læs mere her

nicklas-boeje

Forleden kom det frem, at det nuværende Team Giant Scatto U23 fusionerer med Futura Cycling Project, der jo har udtalt, at de har store planer for fremtiden og vil gerne køre Tour de France.

Læs mere her

Jakob Fuglsang

Jakob Fuglsang (Astana Cycling Team) tog alle danskernes hjerter med storm, da han ved OL på imponerende vis kørte en flot sølvmedalje hjem til Danmark.

CyclingLive har taget sig en snak med den danske OL-sølvvinder.

Læs mere her

Chris anker Sørensen

Chris Anker Sørensen (Equipe Fortuneo-Vital Concept) var i fredags tilbage på dansk grund for en kort stund, da han deltog i Designa Grand Prix i Kjellerup.

 

Læs mere her

Lars Bak

Lars Bak (Lotto Soudal) vandt i går Designa Grand Prix i Kjellerup for andet år i træk og for tredje gang i alt.

Vi fik os en snak med den rutinerede dansker efter sejren i går, og han fortalte blandt andet, hvorfor løbet i Kjellerup betyder noget helt specielt for ham.

Læs mere her

Magnus Cort

Magnus Cort Nielsen (ORICA-BikeExchange) får en vigtig rolle på sit hold, når han på lørdag kører Vuelta a España. Vi har taget os en snak med den unge dansker forud for den spanske Grand Tour.

Hvad er forventningerne til det kommende Vuelta a España?

Læs mere her

Patrick Clausen

Patrick Clausen (Riwal Platform Cycling Team) er flyvende for tiden. Sidste fredag vandt han gadeløbet i Skive, og i går blev det til endnu en sejr i gadeløbet i Herning. Vi tog os en snak med gårsdagens vinder umiddelbart efter løbet, og her er, hvad Patrick Clausen kunne fortælle:

Læs mere her

Daniel Bligaard Lyhne

Daniel Bligaard Lyhne fra Vejle-CK holdet kørte i fredags en flot fjerdeplads hjem i gadeløbet i Skive.

Vi fik os en snak med den unge talentfulde rytter om alt lige fra et muligt skifte til ColoQuick-CULT til egne præstationer i indeværende sæson.

Læs mere her

Mark Sehested

Mark Sehested (Team Virtu Pro-Veloconcept) vandt i går Jutlander Bank Grand Prix – et gadeløb som hvert år bliver kørt i Aars.

Læs mere her

Torkil Veyhe

En af debutanterne i årets PostNord Danmark Rundt var Torkil Veyhe, der til daglig kører for DCU-mandskabet Team WeBike-CK Aarhus.

Læs mere her

Asbjørn Kragh Andersen

Det er ikke altid nemt at tage skridtet op og blive professionel, og det har Asbjørn Kragh også måtte sande.

Læs mere her

Michael Valgren

Michael Valgren vandt her til eftermiddag PostNord Danmark Rundt samlet for anden gang i karrieren, og det var en glad dansker, som medierne fangede efter den afsluttende etape. Selv understreger han, at sejren i år er større, end den første han gik ved det danske etapeløb.

Læs mere her

mads Würtz

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) forsvarede i dag sin tredjeplads i klassementet, og dermed kunne den unge dansker tage en flot podieplacering ved årets PostNord Danmark Rundt kun overgået af Magnus Cort og Michael Valgren.

Læs mere her

Michael Valgren

Michael Valgren (Tinkoff) forsvarede i dag sin blå førertrøje i PostNord Danmark Rundt. Vi fangede danskeren efter etapen sammen med nogle af de andre medier, og her er, hvad han sagde:

Læs mere her

Ricky Enø

Efter sejren til Mads Würtz Schmidt fangede CyclingLive en glad og tilfreds sportschef hos Team Virtu Pro-Veloconcept, Ricky Enø, der mener, at det er en kæmpestor sejr, holdet i dag fik.

Læs mere her

Michael Valgren

Det var en glad og optimistisk Michael Valgren, som mødte medierne efter sejren på 3. etape af PostNord Danmark Rundt.

Læs mere her

Michael Reihs

Michael Reihs (Team Stölting Service Group) er en af de mest rutinerede i feltet under PostNord Danmark Rundt. Han kører sit 15. Danmark Rundt i år.

 

Læs mere her

Dennis Herforth

Dennis Herforth: Vi går efter bakketrøjen eller initiativtrøjen

Læs mere her

Martin Mortensen

Martin Mortensen: Går efter top 3

Vi talte med Martin Mortensen (ONE Pro Cycling) inden starten på PostNord Danmark Rundt, og danskeren har et klart mål.

Læs mere her

mads Würtz

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept) kørte i dag en flot andenplads hjem på 1. etape af PostNord Danmark Rundt, og dermed tog han tid på konkurrenterne i klassementet.

Læs mere her

Thomas Riis

Thomas Nybo Riis (Team Virtu Pro-Veloconcept) er en af de otte ryttere på et stærkt besat mandskab, der skal køre PostNord Danmark Rundt. Vi har taget os en snak med Thomas om alt ligefra Bjarne Riis til selve cykelløbet.

Læs mere her

Jonas Vingegaard Rasmusen

Jonas Vingegaard Rasmusen (ColoQuick-CULT Cycling Team) blev for nylig udtaget til PostNord Danmark Rundt.

Læs mere her

Rasmus Bøgh Wallin

Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling) blev forleden udtaget til PostNord Danmark Rundt, hvor han skal repræsentere landsholdet, som er med til løbet hvert år med forskellige ryttere.

Læs mere her

Søren Kragh Andersen

Søren Kragh Andersen (Team Giant-Alpecin) tog før denne sæson skridtet op på højeste niveau, da han skrev under på en kontrakt med ingen ringere end Team Giant-Alpesin.

Læs mere her

Mohamed Mujel

Mohamed Mujel (FLY Cycling Team) har en lidt anden baggrund end de fleste cykelryttere. Alligevel har han taget et stort spring og er blevet fanget så meget af cykelsporten, at han er flyttet til Italien og kører til daglig på et italiensk cykelhold.

Læs mere her

Chris Anker Sørensen

Chris Anker Sørensen er klar til Touren, vi har fået en snak med ham.

Du er blevet udtaget til Touren, vi har alle savnet dig på de franske landeveje, og du ser utrolig trimmet ud, hvordan er formen op til Touren.

Læs mere her

valgren

Vi fik en snak med Valgren efter DM i går, hvor det blev til en flot andenplads.

To andenpladser under dette års DM, kan du ikke være meget godt tilfreds med dit DM?

Læs mere her

Jesper Hansen

Vi talte med Jesper Hansen i går før starten gik til DM.

Jesper hvordan er formen?

Læs mere her

christoffer

Vi talte med Christopher Juul Jensen inden dagens DM.

Det gik jo ikke helt efter planen ved enkeltstarten, hvad skal der ske i dag, for at det falder ud til din fordel?

Læs mere her

matti

Vi talte med Matti Breschel inden dagens DM.

Du er tilbage på dansk landevej til DM, hvordan synets du formen er?

Læs mere her

Rasmus Quaade

Vi fik en snak med Rasmus Quaade efter gårsdagens enkeltstart.

Rasmus du plejer at kører med om sejren på de her enkeltstarter, hvad gjorde udslaget i dag?

Læs mere her

Kasper Asgreen

Vi talte med Kasper Asgreen efter en flot 3. plads til DM i enkeltstart.

En 3. plads i dag Kasper, hvilken følelse står du tilbage med?

Læs mere her

Frederik Muff

CyclingLive har talt med Frederik Muff (Team WeBike-CK Aarhus).

I har lige kørt løb i Østrig og I leverer stadigvæk gode resultater i A klassen herhjemme. Hvor synes du I står henne før det kommende DM?

Læs mere her

Alex Rasmussen

Alex Rasmussen (ColoQuick-CULT Cycling Team) er en af de ryttere, der har lidt en outsiderrolle ved det kommende DM senere på ugen.

Læs mere her

Mark Sehested

Mark Sehested (Team Trefor) var i går med til at vinde DM i holdløb for fjerde gang i træk.

CyclingLive fik lov at stille et par spørgsmål til Mark Sehested, der ikke lægger skjul på, hvor vigtigt setup’et omkring holdet er.

Læs mere her

Nicklas Bøje Pedersen

Nicklas Bøje Pedersen (Team Giant Scatto U23) har været ude med en skade i nogle uger, men i de seneste to uger har han været tilbage på landevejene og kørte så sent som i dag DM i holdløb.

Læs mere her

Andreas Brandt og Jonas Nordal Jakobsen kører til daglig for (Hammel Cykle Klubs Elite Talenter).

Andreas Brandt og Jonas Nordal Jakobsen kører til daglig for (Hammel Cykle Klubs Elite Talenter).

CyclingLive har i den seneste tid haft fokus på de danske talenter, og derfor har vi taget en snak med de to talentfulde ryttere.

Læs mere her

Michael Valgren

Michael Valgren (Tinkoff) vandt i går FCC Løber i Aarhus. CyclingLive var til stede, og her fik vi lov at få et par kommentarer fra den dygtige professionelle dansker.

Læs mere her

Kasper Würtz Schmidt

Kasper Würtz Schmidt (Team Frederikshøj) blev i går flot nummer to i FCC Løbet i Aarhus. CyclingLive tog sig en lille snak med Kasper Würtz efter løbet.

Læs mere her

Mathias Bregnhøj

Mathias Bregnhøj (Herning CK U23) leverede i lørdags en god præstation, da han sad med helt fremme i det tidlige udbrud under Fyen Rundt.

Læs mere her

Audun Brekke

Audun Brekke (Team Ringeriks – Kraft) kørte i går en andenplads hjem i Fyen Rundt. CyclingLive tog sig en snak med nordmanden, der var fint tilfreds med indsatsen.

Læs mere her

Mads Pedersen

Mads Pedersen (Team Stölting Service Group) vandt i dag Fyen Rundt.
CyclingLive fik en snak med en glad Mads Pedersen efter løbet.

Læs mere her →

Marius Therkildsen

I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb rettere sagt, Fredsløbet. Holdet er sat sammen blandt de danske Kontinentalhold, da DCU har været nødsaget til at spare løbet væk.

Læs mere her

Jonas Vingegaard Rasmussen

Jonas Vingegaard Rasmussen skiftede for nylig til ColoQuick-CULT Cycling Team. CyclingLive fik lov at stille den talentfulde rytter et par spørgsmål ovenpå skiftet.

Læs mere her

Rasmus Guldhammer

Rasmus Guldhammer (Team Stölting Service Group) kørte forleden en topplacering hjem i Velothon, som køres i Wales.

Læs mere her

Riwal Platform Cycling Team

Riwal Platform Cycling Team har på det seneste leveret forrygende præstationer, senest i Irland hvor holdet var med helt fremme i finalerne på samtlige etaper, og i samme weekend blev det også til en 2. plads og en 3. plads ved U23 DM i Haderslev.

Læs mere her

Rasmus Bøgh Wallin

Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling) kørte i fredags en flot podieplacering hjem, da han vandt bronze på U23 DM enkeltstarten.

Læs mere her

Andreas Stokbro

Andreas Stokbro (Riwal Platform Cycling Team) der ses til venstre på billedet, blev i går nummer tre til U23 DM, og dermed vandt han også bronze.

Læs mere her

Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling

Interview:
Vi har talt med Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling

Hvis I selv skal sætte et par ord på hele jeres sæson indtil videre, hvordan ville de så lyde?

Læs mere her

Christoffer Lisson

Christoffer Lisson (Team Almeborg-Bornholm) vandt i weekenden de sjællandske mesterskaber, da han kørte først over stregen i Nakskov.

Læs mere her

Nicklas Overgaard Pedersen

Nicklas Overgaard Pedersen (Team WeBIke-CK-Aarhus) vandt i dag NCC løbet og blev dermed Jysk-fynsk mester.

Læs mere her

Niklas Eg

Niklas Eg (Team TREFOR) fik i går en flot andenplads i den sidste afdeling af Pinsecuppen. CyclingLive fik lov at stille den unge talentfylde rytter lidt spørgsmål, og her er, hvad der kom ud af det:

Læs mere her

Torkil Veyhe

Torkil Veyhe (Team WeBike-CK Aaarhus), der ses i midten af billedet øverst på podiet, vandt i dag pinsecuppen samlet, da han lige akkurat formåede at holde sig foran Mark Sehested (Trefor) i den samlede stilling.

Læs mere her

Nicklas Bøje Pedersen

Nicklas Bøje Pedersen deltog ligeledes i GP Herning i går sammen med sit hold Team Giant Scatto U23, og selvom holdet er forholdsvis nyt på det kontinentale niveau, så har holdet allerede vist sig. CyclingLive fik lov at stille Nicklas Bøje et par spørgsmål ovenpå løbet i går.

Læs mere her

Rasmus Bøgh Wallin

I går kørte Rasmus Bøgh Wallin (Team Soigneur) en flot tredjeplads hjem i et stærkt besat felt til GP Herning. CyclingLive fik sig en lille snak med den talentfulde rytter ovenpå det flotte resultat:

Læs mere her

Jonas Gregaard

CyclingLive var som bekendt i Herning i dag til GP Herning. Her fik vi os en lille snak med Jonas Gregaard (Riwal Platform), der fik en meget flot 2. plads i dagens løb.

Læs mere her

Mathias Norsgaard Jørgensen

En af de største talenter i u19 fra de sidste 2 år har valgt at kører sin første sæson i u23 i udlandet, SEG RACING fra Holland.

Vi er ret sikker på talentet har valgt et godt hold, et hold der har født flere ryttere til flere pro-tour hold.

 

Vi har givet ham nogle spørgsmål.

Læs mere her

Kristian Juel

Interview med Kristian Juel:
Dansk-australier Kristian Juel har valgt at sætte sin cykelkarriere på pause fortæller han til CyclingLive.
Kristian Juel har de sidste par år cyklet på det australske Team Budget Forklifts, hvor han har leveret glimrende resultater.

Læs mere her