Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb
I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb rettere sagt, Fredsløbet. Holdet er sat sammen blandt de danske Kontinentalhold, da DCU har været nødsaget til at spare løbet væk. En af de deltagende er Marius Therkildsen (Team Giant Scatto U23). CyclingLive fik lov at stille Marius lidt spørgsmål ovenpå udtagelsen til løbet.
Marius Therkildsen, Team Giant Scatto U23, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews,Marius Therkildsen interview, Landevejscykling, U23 Nations Cup-løb,
15656
page,page-id-15656,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb

Marius Therkildsen

I disse dage deltager et sammensat hold i U23 Nations Cup-løb rettere sagt, Fredsløbet. Holdet er sat sammen blandt de danske Kontinentalhold, da DCU har været nødsaget til at spare løbet væk.

En af de deltagende er Marius Therkildsen (Team Giant Scatto U23). CyclingLive fik lov at stille Marius lidt spørgsmål ovenpå udtagelsen til løbet.

 

Hvordan opstod ideén om at køre fredsløbet på tværs af holdene? Har det været længe undervejs?

– Det er opstået på nogle uger, da man fandt ud af at DCU er presset økonomisk, og derfor ikke havde råd til at afholde turen, også har holdene/teamlederne jo bare stukket hovederne sammen og fået turen til at blive til noget.

 


Du skal være en del af holdet, hvor stor en anerkendelse er det trods alt for dig, at du skal repræsentere holdet med nogle af de bedste U23-ryttere?

– Det er da fedt, at jeg for første gang får lov at repræsentere landsholdet. Men ser det som en del af den udvikling, jeg er igennem og tager det som et kæmpe skulderklap.

 


Marius Therkildsen sætter derudover et par ord på sin egen sæson, som han mener har været en smule op og ned.

– Min egen sæson har været lidt svingende indtil nu. Havde rigtig godt skud i benene de først par måneder.

– Men har også haft en periode efter noget sygdom, hvor der ikke har været hul igennem, og det er det, jeg er ved at være på toppen efter igen nu. Jeg startede jo sæsonen tidligt i februar og har kørt rigtig mange hårde UCI starter og knap så mange danske løb.

– Har taget lidt en hjælperrolle i de hårde løb for at få mere erfaring og blive stærkere! Jeg ser det som en naturlig del af at rykke op på Kontinental niveau og køre mange UCI løb, at så vælter det ikke ind med topresultater, for det tager tid at vende sig til! Men alt i alt er jeg godt tilfreds da jeg kan mærke jeg bliver bedre hele tiden!

 


Til sidst stiller CyclingLive spørgsmålet om, hvad vi kan forvente af Marius og resten af Team Giant-Scatto U23 i den resterende del af sæsonen, og her er målet klart. Der skal en sejr på bordet for ham.

– Der kommer en sejr på bordet! Man kommer til at se mig fremme i diverse løb, og hvorfor ikke sidde det rigtige sted med diamanter i benene en dag, så det er min klare ambition, at jeg skal have min første sejr som seniorrytter i år.

 

 

Vi glæder os til at følge Marius Therkildsen og resten af holdet fremover!