Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM
Emma Norsgaard (Team Rytger) er et af Danmarks absolut største talenter i dansk cykelsport. I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM og slog hele eliten. CyclingLive har stillet Emma et par spørgsmål ovenpå den flotte sejr.
Emma Norsgaard, Team Rytger, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Emma Norsgaard interview, Landevejscykling, Damecykling, Kvindecykling
15760
page,page-id-15760,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM og slog hele eliten.

Emma Norsgaard

Emma Norsgaard (Team Rytger) er et af Danmarks absolut største talenter i dansk cykelsport. I lørdags leverede Emma en fremragende præstation, da hun vandt DM og slog hele eliten.

CyclingLive har stillet Emma et par spørgsmål ovenpå den flotte sejr.

 

 

Endnu engang tillykke med DM! Nu har du haft et par dage til at sove på det, hvordan føles det lige nu?

– Det føles stadig virkelig godt! Som sagt tidligere, så var det ikke en sejr som var forventet. Men det er virkelig fedt, og jeg glæder mig til at få nyt tøj fra teamet i Danneborgs farverne.

 

 

Hvordan oplevede du løbet i lørdags?

– Jeg synes det var et super fedt løb. Ikke kun forbi jeg vandt, men fordi der blev kørt aggressivt, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Jeg følte mig godt kørende under hele løbet, så jeg håbede bare på at komme ind til en spurt.

 

 

Emma Norsgaard sætter også et par ord på sin egen sæson, og hun lægger ikke skjul på, hvad Team Rytger har betydet for hende.

– Jeg synes ikke selv, at min sæson indtil i lørdags har været noget at råbe hurra for. Jeg har ikke kørt så mange løb – efter eget valg – og fokuseret meget på min træning i stedet. Jeg har kun været i udlandet og køre én enkelt gang på landevejen, hvor jeg styrede, så intet imponerende ved det.

– Team Rytger har været støttende igennem hele sæsonen. Som sagt, har jeg ikke kørt særlig mange løb i år, men specielt til DM i lørdags, synes jeg det var fantastisk at være en del af Team Rytger. Mine team kammerater var virkelig gode, og særligt Kamilla Vallin hjalp mig sindssygt meget til løbet.

 

 

Til sidst spurgte CyclingLive, Emma Norsgaard, hvad vi kan forvente af hende i resten af sæsonen samt hvor hendes fokus ligger.

– Mit fokus i år har primært lagt på landevejen, da der ikke rigtig har været nogle baneløb for mig. Men nu, her efter DM, ligger jeg 100% mit fokus i banen frem til VM i slut juli måned, og derefter fokuserer jeg igen på landevejen.

– I kan forvente, at jeg vil lire så meget som overhovedet muligt, i mit nye DM-tøj, haha, afslutter stortalentet.

 

 

CyclingLive glæder sig til at følge Emma Norsgaard fremover, og vi ønsker hende endnu engang et stort tillykke med den flotte DM-titel!