Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Giant-Scattos sportschef. Brian Nygaard, Futura Cycling
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Giant-Scattos sportschef. Brian Nygaard, Futura Cycling
16424
page,page-id-16424,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Giant-Scattos sportschef

giant
Interview med Giant-Scattos sportschef
 
Forleden kom det frem, at det nuværende Giant-Scatto U23-mandskab ville fusionere fra 2017 med Bo Hamburgers projekt, Futura Cycling.
 
Projektet gik dog i vasken, og derfor har Giant-Scatto måttet søge nye veje, men det kan der måske være positive elementer i. Vi har talt med holdets sportschef, Brian Nygaard, der sætter et par ord på holdets fremtid samt det mislykkede partnerskab med Futura Cycling.
 
Projektet med Futura Cycling gik jo lidt i vasken må man sige. Hvad kommer det til at betyde for jeres hold fremover?
 
– Man kan sige, at det som det kommer til at betyde er, at vi får en meget mere aktiv samarbejdspartner. Jeg har det i hvert fald sådan, at det er lidt ærgerligt, når ting ikke lykkes, men når en dør lukker, så er der måske to andre som åbner sig.
– Det var også tilfældet her med cykelholdet. Futura-muligheden lukkede, men så åbnede der sig en partner på andre muligheder. Den partner som var bedst for os var helt klart Running26-muligheden. Det dukkede op i vores netværk, simpelthen.
– Det som det kommer til at betyde er, at vi får en partner, som synes det er interessant at have et cykelhold, og som ikke bare vil levere nogle penge, men som faktisk også gerne vil aktivere det.
 
Der er altså mange andre aspekter i partnerskabet med Running26, og Brian Nygaard fortæller blandt andet til CyclingLive, at holdet fremover kommer til at lave en masse omkring træning og holde en masse foredrag for virksomheder, der har en interesse for cykelsporten.
 
– Vi laver det ikke alene med Running26. Det der er fedt er, at det ligesom er deres kunder og deres partner, lad os kalde det for det, og det er dem, som hjælper med at levere økonomien, og det betyder, at vi skal ud og lave træninger og foredrag med Mærsk og Deloite som er cykeltosser og gerne vil komme tæt på et cykelhold, og det får de muligheden for her.
– Det er super spændende for os kommercielt som cykelhold, fordi det betyder at vi får nogle flere relationer, og det betyder jo, at der er flere muligheder i fremtiden for endnu flere partner, så vi får åbnet nogle flere døre, som vi ikke selv kunne åbne. Det er vigtigt at sige, at de ikke kun kommer med en masse penge, men også kommer med noget andet.
– Det betyder jo meget, at de har testfaciliteter og træner tilknyttet, og de kan tilføje holdet noget, som har en stor værdi for os, som vi ikke skal ud og købe i stedet for, så det er jo fedt.
 
Brian Nygaard sætter også et par ord på tilgangen af de tre kæmpe talenter, Mikkel Bjerg, Frederik Rodenberg og Jakob Egholm, som det nuværende Giant-Scatto U23-mandskab får glæde af fra den kommende sæson.
 
– Det var jo en af vores helt store målsætninger, at vi skulle bygge videre på Roskilde-ånden, og det må man jo sige i den grad er lykkes med tre af de aller største profiler for juniorholdet.
– Så for holdets side, ser jeg det som en kæmpe anerkendelse af, at de nu har haft muligheden for at følge med i år, og de har vurderet, at det her var det bedste sted at udvikle sig som seniorrytter, så det ser jeg som, at vi har gjort noget rigtigt.
 
Giant-Scatto sportschefen kommenterer også lidt på det mulige løbsprogram, der venter holdet i 2017, og ambitionerne er ikke til at tage fejl af forud for den kommende sæson.
 
– Man kan sige, at nu har det været vores første år, hvor vi har haft et cykelhold. Vi har jo en masse erfaring indenfor cykelsport, men vi har jo aldrig haft et cykelhold før på den her måde, og det har jo givet os en masse erfaring.
– Det vi har lært er, at løbsprogrammet skal matche rytterne. Det er simpelthen så vigtigt, så vi skal kigge på de ryttertyper, som vi har i 2017, og så skal vi jo vurdere, hvilke nogle løb der passer bedst til dem, og det er mange af dem, som vi har kørt i år.
– Men det vil også være nogle andre løb. Vi har en del ryttere som er powerfulde, og som godt ville kunne gøre sig i nogle belgiske endagsløb, så det kunne da godt være noget, vi ville forfølge, men det som de er gode til, det skal vi gøre mere af.
– Vi har haft nogle bjergløb, som har været rigtig hårde, hvor vi ikke har haft rytterpotentialet til at kunne gøre os gældende, men det tror jeg på, at vi har til næste år, så nogle af de løb, vi har kørt i år, hvor vi måske ikke har opnået de bedste resultater, dem har vi jo allerede fået sorteret fra næste år, så der mener jeg, at vi har et endnu stærkere hold.
 
Til sidst forholder Brian Nygaard til det oplagte svar om holdets chancer i 2017 for at komme med i PostNord Danmark Rundt, som er det største mål for alle de danske kontinentalhold i løbet af sæsonen.
 
– Det er jo klart. PostNord Danmark Rundt er jo et stort ønske for alle kontinentalhold, det er helt klart, og man kan jo sige, at vi synes vi har rykket os en del. Det vil man også kunne se, når rytternavnene bliver offentliggjort, så er vi rykket en liga op i forhold til i år, og det betyder jo, at vi drømmer lidt større, og vi drømmer også om PostNord Danmark Rundt, og det kan vi jo tage, når alle rytterne er på plads, afslutter en optimistisk Brian Nygaard overfor CyclingLive.
 
Her på CyclingLive glæder vi os utrolig meget til at følge det nuværende Giant-Scatto U23-mandskab fremover!