Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Camilla Møllebro Pedersen fra Team BMS BIRN. Læs mere
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Camilla Møllebro Pedersen fra Team BMS BIRN. Læs mere
Camilla Møllebro Pedersen fra Team BMS BIRN har vært ude med en brækket hånd i 9 uger. Vi fik en lille snak med Camilla om det hele, og den tid hvor hun har måtte se sine team kammerater kører løb og hun selv måtte blive hjemme. Hun er snart tilbage på 100%, og mon ikke vi ser hende kører stærkt til det kommende DM.
Camilla Møllebro Pedersen, BMS BIRN, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Camilla Møllebro Pedersen interview, Landevejscykling, Damecykling, Kvindecykling,
15660
page,page-id-15660,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Camilla Møllebro Pedersen

Camilla Møllebro Pedersen

Camilla Møllebro Pedersen fra Team BMS BIRN har vært ude med en brækket hånd i 9 uger. Vi fik en lille snak med Camilla om det hele, og den tid hvor hun har måtte se sine team kammerater kører løb og hun selv måtte blive hjemme.

Hun er snart tilbage på 100%, og mon ikke vi ser hende kører stærkt til det kommende DM.

 

 

Kan du fortælle os hvordan skaden skete, og var det i et cykelløb ?

Jeg var uheldig at styrte i Ronde van Vlaanderen i starten af april måned. En rytter foran mig kørte for tæt på kanten af vejen og ramte rabatten, hun lavede en manøvre for at redde cyklen op på vejen igen, og tog desværre mit forhjul med sig. Jeg nåede ikke at gøre noget – og bum – så lå vi en bunke ryttere der og rodede rundt.
Jeg brækkede håndleddet, og måtte opereres efterfølgende.

 

 

Hvordan går det med hånden nu ? og har du genoptræning ?

Det er nu 9 uger siden, og hånden begynder at få det rigtig godt. Det har været en langsommelig proces, men nu går det heldigvis stærkt, og den rigtige vej. Jeg har fået god behandling af den opererende læge som også har instrueret mig i diverse simple genoptræningsøvelser, som jeg laver hver dag. Armen tabte hurtigt sin muskelmasse, allerede efter 2 uger i gips målte underarmen 1,5 cm mindre i omkreds.

 

 

Du har misset nogle store løb, hvilke mål har du sat dig nu ?

Ja det er rigtigt, at jeg har misset nogle store løb, som jeg virkelig har set frem til både sammen med BMS BIRN og landsholdet. På nuværende tidspunkt fokuserer jeg meget på at komme tilbage på løbsscenen og få kørt nogle gode cykelløb igen uden komplikationer med hånden.
Etapeløbet Auensteiner Radsporttage er min første prøvelse, og herefter er al fokus på DM hvor jeg stiller op i alle disciplinerne. DM har hele tiden været et mål, og er det også stadig både personligt og for teamet.

 

 

Hvornår er du tilbage på 100%, og hvornår ser vi dig til cykelløb ?

Jeg vil gerne sige, at jeg er 100 % klar her i den kommende weekend til Auensteiner – jeg har ihvertfald gjort mig meget umage i mine forberedelser – men det må tiden vise. Det er forholdsvis let at kontrollere udfordringerne med hånden under træning, det er anderledes i cykelløb.

 

 

Hvordan er det at mangle konkurrence delen, når det er det man træner hen mod hvor dag ?

Det er ikke sjovt – det er som at mangle kaffe på cafestop.
Det har nogle gange været hårdt at se team kammeraterne tage afsted til cykelløb og ikke selv kunne deltage. Men jeg har stået på sidelinjen og heppet og nydt oplevelserne alligevel.
Skaden har også givet mig en masse tid i Danmark, hvor jeg har kunnet arbejde lidt ekstra sammen med mine sygeplejekollegaer, og jeg har kunnet deltage i sociale arrangementer med de lokale cykelklubber, som jeg ellers ikke ville have været hjemme til. Det har været rart.

 

 

Har de andre ryttere kommet med opbakning for at få dig tilbage ?

Ja bestemt, de har virkelig været søde ved mig. Ikke kun pigerne på holdet men også mange af de andre danske ryttere. Det betyder meget at få en lille besked, hvor de spørger til hvordan det går. Nogle har også givet mig en lille peptalk, når jeg er blevet for utålmodig og synes det hele så sort ud. Der har også været en del ryttere, her hvor jeg bor, som har været flinke til at tage mig med ud at cykle, selvom jeg har set ret ulirens ud under træningen, med en stor jernskinne på armen og en alt for stor havehandske på hånden.

 

 

Vi håber Camilla kommer godt igennem løbet i den kommende weekend, og vi ser hende skarp til DM.