Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Julius Johansen fra Ballerup Super Arena.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Julius Johansen fra Ballerup Super Arena.
Interview med Julius Johansen: I går blev der kørt cykelløb i Ballerup Super Arena som bød på publikumsrekord for et DBC stævne med hele 2500 tilskuere som satte rammerne for en fantastisk stemning. Vi har her på siden fået en snak med en af aftenens helt store stjerne nemlig unge Julius Johansen som sammen med Kristian Kramer Eriksen leverede en fantastisk præstation. De to unge herre blev samlet nr. 5 i 100 km. Parløb, hvor de dystede mod den tunge elite med en god bladning af danske og udenlandske ryttere.
Julius Johansen, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Julius Johansen interview, Banecykling, Ballerup Super Arena
15488
page,page-id-15488,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Julius Johansen

Julius Johansen

Interview med Julius Johansen:
I går blev der kørt cykelløb i Ballerup Super Arena som bød på publikumsrekord for et DBC stævne med hele 2500 tilskuere som satte rammerne for en fantastisk stemning. Vi har her på siden fået en snak med en af aftenens helt store stjerne nemlig unge Julius Johansen som sammen med Kristian Kramer Eriksen leverede en fantastisk præstation. De to unge herre blev samlet nr. 5 i 100 km. Parløb, hvor de dystede mod den tunge elite med en god bladning af danske og udenlandske ryttere.

 

-Det var en kæmpe oplevelse at få lov til at køre med i 100 km. løbet. Det var store stjerner at skulle køre imod, og vi var nok lidt skræmte på forhånd. Vi regnede ikke med at kunne følge med, så det gik meget bedre end forventet.
Stemningen i Ballerup var helt fantastisk, og især tilråbende da vi tog vores soloomgang var helt utrolig. Det var helt vildt og en fantastisk fornemmelse i kroppen. Vi blev nærmest båret rundt af publikum. Jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Det var aftens største oplevelse.

 

Lige nøjagtig deres soloomgang har flere tilskuere beskrevet som aftens højdepunkt, hvor de følte at taget løftede sig fra arenaen.

 

-Vi kunne faktisk have valgt at køre U17 DM i Parløb, men vi er rigtig glade for at vi i stedet for, valgte at køre 100 km. løbet, da det giver os en god erfaring inden amatør 6-dages løbet.
– I næste uge tager vi med U19 landsholdet til Holland, hvor vi skal køre parløb for U19, så i går fik vi også bekræftet at vores form var ok.

 

Til sidst fik vi Julius til at give en kommentar på hvorfor Kristian og hans samarbejde fungere så godt.

 

-Kristian er hurtigere i en spurt, og jeg er udholdende. Vi kører meget på samme måde, og vi behøver ikke at tale så meget sammen. Vi ved hvad der skal gøres, og kender hinanden godt.

 

Ud over 100 km. Parløb deltog Julius Johansen også i Refshammers Mindeløb som han vandt.

 

Top 5 fra 100 km parløb:
1. Jesper Mørkøv/Christian Grasmann 26 p.
2. Marc Hester/Jasper De Buyst 14 p.
3. Michael Mørkøv/Jan Kraus 5 p. +2 omgange
4. Alex Rasmusssen/Marcel Kalz 9 p. + 3 omgange
5. Julius Johansen/Kristian Kramer Eriksen 2 p. + 3 omgange