Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Marc Hester. Mark Cavendish har udvalgt mig.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Marc Hester. Mark Cavendish har udvalgt mig.
Interview med Marc Hester (One Pro Cycling Team) Tidligere på ugen kom det frem, at selveste Mark Cavendish havde udvalgt Marc Hester til at være sin makker ved et stævne i Manchester d. 2. januar. Her på CyclingLive har vi været så heldige at få os en snak med Marc Hester både om fremtiden men også om den store hæder, at få lov at køre sammen med Cavendish.
Marc Hester, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Marc Hester interview, Banecykling,
15473
page,page-id-15473,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Marc Hester

opslag

Interview med Marc Hester (One Pro Cycling Team)

 

Tidligere på ugen kom det frem, at selveste Mark Cavendish havde udvalgt Marc Hester til at være sin makker ved et stævne i Manchester d. 2. januar. Her på CyclingLive har vi været så heldige at få os en snak med Marc Hester både om fremtiden men også om den store hæder, at få lov at køre sammen med Cavendish.

 

Først og fremmest tillykke med makkerparret med Mark Cavendish, hvordan føles det, at blive udvalgt til at danne makkerpar med en så stor rytter som Cavendish?

 

– Det er jeg da rigtig glad for. Det er et kæmpe skulderklap for alt det, som jeg har lavet på banen i de seneste ti år, så jeg er glad for, at han også kan se, hvilket niveau jeg er på. Det er rigtig dejligt.

 

Hvad er dine forventninger til seksdagsløbet i Manchester?

 

– Mine forventninger til løbet ovre i Manchester er store. Det er mere i nærheden af en World Cup som vi kender fra UCI-regi. Jeg har kørt løbet derovre mange gange, så mine forventninger er da høje.

 

Kunne du finde på at deltage i store seksdagsløb med Cavendish måske?

 

– Det er da helt sikkert noget, vi har snakket om. Iljo Keisse står nok forrest i køen, eftersom de er tidligere holdkammerater. Men vi har da snakket om det, da vi kender hinanden fra de tidlige dage, men nu starter vi med det her løb, og så må vi jo se, hvordan det kommer til at gå.

 

I forhold til din fremtid, hvordan tror du så makkerskabet med Cavendish kan komme til at påvirke fremtiden? Det må vel være positivt, at du kommer til at køre med Cavendish, især nu hvor du alligevel kører for et britisk hold?

 

– I forhold til min fremtid betyder det ikke vildt store. Men det er jo klart, at det giver en masse ekstra opmærksomhed, og jeg vil gerne våge og påstå, at der har været travlt ved telefonen herhjemme i de seneste par dage. Jeg er selvfølgelig glad for opmærksomheden, men jeg skal også lige leve op til den tillid, som han har givet mig. Lad os køre stævnet, og så må vi jo se, hvordan det går. Min fremtid er ikke på plads i forhold til 2016 alligevel.

 

Kan du på nuværende tidspunkt sige, hvad er kommer til at ske i fremtiden for dig? Er det banen du vil satse 100 % på, eller vil du også forsøge at få succes på landevejen?

 

– Jeg har altid interesseret mig for landevejen. Det har jeg altid været, men der har bare været forskel på årene. Det er jo et spørgsmål om planlægning, og det er et spørgsmål om, hvor meget har jeg fokuseret på banen eller landevejen. Nu har jeg vundet september-cuppen i år og kørt en del mere på landevejen i år, end i de forgangne år, så jeg ser ingen problemer i, at kombinere landevejen med banen.

 

Kunne du finde på at vende hjem til et dansk Kontinentalhold?

 

– Ja, hvis det rigtige tilbud dukker op, kunne jeg godt finde på det. Men det har der ikke været i nærheden af indtil nu, så jeg tror ikke på, at det kommer til at ske i 2016. Jeg leder alt, det jeg kan for at finde et hold, men lige nu har jeg ikke noget, jeg kan melde ud.

 

Her på CyclingLive glæder vi os til at følge Marc Hester, der indtil nu har haft en flot karriere på banen!