Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Rasmus Lund. Er både på landevejen og banen.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Rasmus Lund. Er både på landevejen og banen.
Unge Rasmus Lund viste sit store talent da han i efteråret vandt junior-bronze ved VM i landevejscykling i USA, og nu er han også en af de danske profiler på banen, som i fremtiden kan sikre Danmark guld. Vi har fået en snak med Rasmus Lund efter hans første træningssamling med banelandsholdet på Mallorca, og om hans forestående deltagelse ved World Cuppen i Hong Kong senere på mdr.
Rasmus Lund, Cykel nyheder, Cykel interview, Cykel interviews, Rasmus Lund interview, Banecykling, Landevejscykling
15531
page,page-id-15531,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Rasmus Lund

Rasmus Lund

Unge Rasmus Lund viste sit store talent da han i efteråret vandt junior-bronze ved VM i landevejscykling i USA, og nu er han også en af de danske profiler på banen, som i fremtiden kan sikre Danmark guld.
Vi har fået en snak med Rasmus Lund efter hans første træningssamling med banelandsholdet på Mallorca, og om hans forestående deltagelse ved World Cuppen i Hong Kong senere på mdr.

-Jeg har været afsted fra d. 27. december til d. 4. januar, og er nu hjemme på Fyn igen, men allerede i morgen drager jeg afsted til Sjælland, til banesamling inden World Cuppen i Hong Kong. Herefter tager jeg afsted med resten af holdet til Hong Kong d. 11. januar og tager hjem igen d. 18. januar.

 

 

Allerede efter hans store succes til VM begyndte snakken og forberedelse på at få Rasmus med på træningssamlingen og World Cuppen.

-Jeg vil skyde på, at det var efter VM Casper Jørgensen og min træner Henrik Simper snakkede om mulig deltagelse ved en World Cup. Her besluttede vi engang i starten af november, at jeg skulle prøve, at tage med på en træningslejr, og derefter deltage i en World Cup.

-Jeg var selvfølgelig meget interesserede og glad for denne nye spændende mulighed. At kunne få lov til at træne og derefter konkurrere på senior niveau er en luksus mulighed, som ville være dumt at sige nej tak til, specielt i min alder.

 

 

Nu er første træningssamling overstået, og Rasmus kan se tilbage på en træningslejr, som har givet ham rigtig meget, men han holder dog kortene tæt til kroppen, da vi spørger ind til hvordan træningen foregår på sådan en samling.

-Jeg vil ikke afsløre for meget om vores træning, men jeg kan sige så meget, at træningen er ekstrem struktureret. Vi har som helhed det samme program for dagen, og de samme intervaller, men selvfølgelig med undtagelser. Det har været en enorm lærerig og spændende træningslejr, og jeg har virkelig været presset fysisk. Der er seriøsitet omkring holdet, som virkelig fanger mig. Jeg føler det hele er blevet opgraderet, og jeg kan virkelig mærke at hele setuppet er blevet meget mere professionelt. Hele holdet har taget godt imod mig, og så hjalp det også, at jeg allerede kendte et par stykker i forvejen, så selvom træningen er meget seriøs, hygger vi os udenfor træningen.

 

 

Selvom træningssamling er gået rigtig godt, bød træningssamlingen desværre også på en uheldig oplevelse, som kunne være endt rigtig galt for Rasmus.

-Vi var kørt ud til bjergene om morgenen, og da jeg skulle have en time mindre end de andre, var jeg kørt fra lidt tidligere. Da jeg rammer en rundkørsel cirka 5 km. fra vores hotel, kører jeg ind i rundkørslen. Bilen, som kommer bagfra har desværre overset mig, og jeg bliver påkørt bagfra. Heldigvis kommer jeg ikke slemt til skade, og jeg får hjælp af vores hotelejer samt soigneur og kommer hjem i god behold.

 

 

Der skal dog ikke meget til for igen at trække på smilebåndet, da Rasmus fortæller om en sjov oplevelse fra træningssamlingen.

-Uden at afsløre synderen, var der en person, som på en træningstur skulle lidt mere end at tisse. Det blev så slemt, at han valgte at stå af, og gøre det færdigt ud i naturen. Det skal lige siges, at han ikke valgte at sige det til nogen. Så i et par timer manglede vi en rytter på Mallorca.

 

 

Nu er fokusset på den forestående World Cup i Hong Kong som finder sted den 16.-17. januar. Rasmus ved dog ikke helt endnu hvilken disciplin han skal stille op i, men han regner med at banesamlingen på Sjælland, vil vise hvad formen rækker til.

– Som planen dog ser ud nu, så regner jeg med at køre 4000m hold, og hvis ikke, bliver det nok Scratch.

– Jeg går ydmygt til opgaven, og forventer som sådan ikke det store. Hvis det bliver 4000m vil vi selvfølgelig gerne køre en rigtig god tid, men ellers har jeg ingen anelse. Jeg regner bare med at køre mit bedste, og så må vi se hvad det rækker til.

Her på siden glæder vi os til at følge Rasmus Lund i den nye sæson hvor World Cuppen bliver hans første udfordring.