Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Riwal Platform Cycling Team. Læs mere om det her.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Riwal Platform Cycling Team. Læs mere om det her.
15639
page,page-id-15639,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Interview med Riwal Platform Cycling Team

Riwal Platform Cycling Team

Riwal Platform Cycling Team har på det seneste leveret forrygende præstationer, senest i Irland hvor holdet var med helt fremme i finalerne på samtlige etaper, og i samme weekend blev det også til en 2. plads og en 3. plads ved U23 DM i Haderslev.

CyclingLive fik lov at tale med Michael Blaudzun, der er sportschef hos Riwal Platform Cycling Team, og det var en meget tilfreds sportschef, som vi fik i røret.

 

 

Kan du prøve at sætte et par ord på holdets præstationer i de seneste uger?

– Det er selvfølgelig en super følelse, man står tilbage med lige nu. Vi har hele tiden kørt som et hold, og jeg må indrømme, at jeg er stolt over, hvor vi er nået til i dag. Vi har haft en god sæson indtil videre, specielt i de seneste to måneder hvor det er gået rigtig godt.

– Jeg synes, vi kan være stolte over det stykke arbejde, som vi har leveret. Vi har en rigtig god stamme på holdet, og vi har en god blanding af de rigtige ryttere.

 

 

Du nævner selv, at i har en rigtig god stamme på holdet og en god blanding af de rigtige ryttere. Er det i virkeligheden det, der har ført jer til jeres succes, eller er det også sammenholdet på holdet, som man tit taler om?

– Jeg tror, det er lidt en blanding. Det er klart, at sammenholdet også betyder en del i cykelsporten. Det er jo også en del af sporten. Når det så er sagt, er det også vigtigt, at vi har de rigtige ryttere på holdet.

– Da jeg for et års tid siden sagde ja til dette projekt, havde jeg en forventning og en tro på, at vi kunne drive holdet til noget stort, og jeg synes, vi er på rette vej. Der er selvfølgelig stadigvæk en masse, vi kan lære endnu og heldigvis for det.

 

 

Hvordan synes du, de unge ryttere har klaret det indtil videre i denne sæson? Her tænker jeg eksempelvis på ryttere som Andreas Stokbro og Nicolai Brøchner.

– Jamen det er jo klart, at vi har nogle rigtig stærke U23-ryttere, som helt klart er blandt de bedste. De viser rigtig højt niveau, og en rytter som Andreas har bare vist, at han har et rigtig højt niveau over hele linjen.

– Vi har også nogle spændende ryttere som Nicolai Brøchner, der jo har gjort det super i den seneste tid, men vi skal også huske Casper Pedersen, der også har været godt kørende og har vist et godt niveau.

– Jonas Gregaard har også kørt en helt forrygende sæson, og han har samtidig bevist, at niveauet er højt, og når man tager hans alder i mente, er det jo ganske imponerende. Så vi har nogle rigtig gode ryttere, og vi har en god sammensætning af de rigtige ryttere på holdet.

 

 

I ligger også rigtig godt til i svinget for at komme med til Post Danmark Rundt, men hvordan ser du i står i i forhold til en eventuel udtagelse til det prestigefyldte løb?

– Som det ser ud lige nu, bliver jeg skuffet, hvis ikke vi bliver udtaget til Post Danmark Rundt. Jeg synes, vi har bevist, at vi har niveauet til at kunne køre med i løbet, og de seneste par måneder har også vist, at vi har et rigtig stærkt hold.

 

 

Til sidst. Hvad kan vi forvente af jer resten af sæsonen? Er det en etapesejr i Post Danmark Rundt, som Riwal skal ud og jagte?

– Jamen det er jo klart, at man gerne vil gøre det godt i et løb som Danmark Rundt, når man er et Kontinentalhold, men vi har også hele tiden haft i sinde at gøre det godt i de udenlandske løb, og jeg synes vores præstationer på det seneste har bevist, at vi gerne vil kunne køre med om sejren i også de udenlandske løb.

– Som sagt har vi en rigtig god stamme på holdet, og vi har eksempelvis en Troels Vinther på holdet, som også vil kunne gøre det rigtig godt. Jeg synes, vi også har bevist, at vi ikke kun er med i et løb som Danmark Rundt for at køre med i morgenudbruddet, og derfor er det klart, at vi som hold skal gå ud og jagte endnu mere.

– Det er også lidt noget andet, når man kører på det Kontinentale niveau, hvor det er vigtigt at komme ud og få en masse point i foråret, afslutter Michael Blaudzun til CyclingLive.

 

 

Vi på CyclingLive glæder os til at følge Riwal Platform Cycling Team fremover, og vi ønsker dem et stort tillykke med de flotte præstationer.