Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi har talt med Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling. Læs mere her
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi har talt med Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling. Læs mere her
15623
page,page-id-15623,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

interview med Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling

Team Soigneur - Copenhagen Pro Cycling

Interview:
Vi har talt med Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling

Hvis I selv skal sætte et par ord på hele jeres sæson indtil videre, hvordan ville de så lyde?

– Vi er meget tilfredse med sæsonen so far. Der er en god stemning på holdet – og alle gør en kæmpe indsats for hinanden.

 

 

Hvordan ser du jeres hold sammenlignet med de andre kontinentalhold?

– Det er vel kun Riwall der er i særklasse resten er meget lige. Der er eksempelvis stor forskel på Trefor med eller uden Mads Würtz.

 

 

Der venter et hårdt U23 DM i weekenden. Hvad er forventningerne til det løb?

-Det har selvfølgelig givet et kæmpe boost for selvtilliden, at vi kører en bronzemedalje hjem i går i U23 enkeltstarten. Vi havde forberedt os grundig og vidste, at den meget varierede rute med medvind og mange sving ville passe godt til en aggressiv type som Rasmus Bøgh Wallin.

-I dag er der jo point på spil til PostNord Danmark Rundt udtagelsen, så det er selvfølgelig en vigtig dag. U23 DM er ofte et lidt vildt løb uden så meget orden og kontrol, så det gælder om at have folk med fremme hele tiden. Man kan ikke sidde neden bagved og vente på de 200m. Riwall og Trefor er favoritter, men så kommer vi en række hold lige derefter. Hvis vi kan køre på podiet i U23 TT, så kan vi også køre på podiet i linjeløbet.

 


I ligger også fornuftigt til i svinget i kampen om pladserne til PostNord Danmark Rundt. Hvordan ser I jeres chancer på nuværende tidspunkt for at komme med til det prestigefyldte løb?

-Vi vil selvfølge rigtig gerne med til Danmarks største cykelløb. Løbet har jo sin meget fine og fornemme afslutning på Frederiksberg i København og vi er jo et Frederiksberg hold i udgangspunktet med FBL som moderklub.

Chancerne er der. Tre hold kommer helt sikkert med, og måske også et 4. hold. Vi har lidt langt op til nummer 3 Bornholm, men vi ligger helt lige med Coloquick om 4. pladsen.

Men vi skal huske, at vi også er et udviklingshold, og alle på holdet, især de unge skal have deres chance. Det giver ikke mening for os – Danmark Rundt eller ej, at der ikke er ryttere der ikke får lov at køre UCI-løb, fordi de ikke lige er blandt de 6 stærkeste.