Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Interview med Jacob Hindsgaul. Samlede sejr i U17 Greve CC - Youth Tour
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Interview med Jacob Hindsgaul. Samlede sejr i U17 Greve CC - Youth Tour
15582
page,page-id-15582,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jacob Hindsgaul U17 Greve CC – Youth

Jacob Hindsgaul

Interview med Jacob Hindsgaul.

Først og fremmest tillykke med den samlede sejr i U17 Greve CC – Youth Tour. – Løbet blev jo kørt over 3 dage, med 5 løb. Havde du nogle dage i sinde, som du vil gå all ind på, eller hvordan lå taktikken?

– Jeg havde først og fremmest udset mig enkeltstarten, som skulle være der, hvor jeg ville prøve at skabe et forspring, og så på 3. etape prøve at undgå styrt og problemer på gruset, da det kunne ødelægge det hele.

 

 

Du vandt jo enkeltstarten, hvor du tidligere har lavet nogle flotte resultater, er det en disciplin vi skal holde øje med fra din side, eller hvordan ligger sæsonplanlægningen i forhold til den kommende enkeltstart, især ved DM?

– Jeg kan rigtigt godt lide at køre enkeltstart da det på en måde er sandhedens løb, og der er ikke så mange ting der kan gå galt i forhold til et linjeløb, det er bare en selv mod uret, og som det ser ud nu, tager jeg de enkeltstarter der er, også på Sjælland, og så må vi se om det kan blive til et topresultat til DM.

 

 

Med den samlede sejr denne weekend, hvordan ligger dine målsætninger for resten af sæsonen? Har du nogle løb, som du har udset dig?

– Lige nu er der fokus på Grand prix Matousek som ligger i starten af maj. Det er et løb jeg også kørte sidste år og det går meget opad så det er lige et løb for mig, og derefter er det DM jeg ser frem mod.

 

 

Her til sidst, hvis du kunne vinde et løb, på hele sæsonen i U17, hvilke ville det være, og hvorfor?

– Lige nu er det løb jeg helst vil vinde, Grand prix Matousek i Tjekkiet, da det er et ret stort løb og meget anderledes end her hjemme i flade Danmark, men jeg vil også gerne gøre det godt til junior DM, fordi det er tæt på udtagelsen til den eneste landsholdstur til Asko.

 

 

Mange tak til Jacob Hindsgaul, for kommentarerne, vi her på CyklingLive, glæder os til at følge Jacob Hindsgauls udvikling og resultater, i den stadig tidlige sæson.