Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Jakob Fuglsang (Astana Cycling Team) tog alle danskernes hjerter med storm
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Jakob Fuglsang (Astana Cycling Team) tog alle danskernes hjerter med storm
16095
page,page-id-16095,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jakob Fuglsang (Astana Cycling Team) tog alle danskernes hjerter med storm.

Jakob Fuglsang

Jakob Fuglsang (Astana Cycling Team) tog alle danskernes hjerter med storm, da han ved OL på imponerende vis kørte en flot sølvmedalje hjem til Danmark.

CyclingLive har taget sig en snak med den danske OL-sølvvinder, der for nylig var hjemme for en stund og køre i Kjellerup til Designa Grand Prix.

 

Jakob nu er der jo gået et par uger siden den store bedrift ovre i Rio. Er det efterhånden gået op for dig, hvor stort et resultat, du har leveret?

– Det er vel mere eller mindre gået op for mig nu. Jeg er vel mere eller mindre afklaret med det nu, men det er nok noget, som er helt svært at forstå, hvor stort det egentlig er, men jeg er selvfølgelig utrolig stolt og utrolig glad for sølvmedaljen, og jeg kan også mærke, at den lille uge jeg har været i Danmark, jamen der kan man jo se, hvor meget det betyder for lille Danmark med sådan en præstation.

 


Hvor meget betyder det for dig, at du netop lige kan komme hjem til Danmark i en uges tid foran de mange fans i din gamle hjemby kan man vist næsten godt sige, og så lige vise dig frem efter sådan en præstation?

– Jamen det er selvfølgelig fedt, og det er selvfølgelig også en stor tak til alle de folk, som har støttet mig, og som har troet på mig og heppet på mig alle årene. Det er også en af grundene til, at jeg har valgt at komme hjem og køre sådan et løb, som gadeløbet i Kjellerup.

 


CyclingLive spurgte også Jakob Fuglsang ind til den nye sæson, hvor den danske OL-sølvvinder kommer til at køre på hold med to andre stærke danskere i form af Michael Valgren og Jesper Hansen, og det satte Jakob Fuglsang også et par ord på.

– Det bliver da meget fedt at få de to med på holdet, og jeg håber de kan falde godt til, og at vi kan komme til at lave nogle store resultater til dansk cykling. Valgren har jo gjort det rigtig godt i år, og Jesper Hansen har også været stærkt kørende men lidt uheldig.

– Så jeg håber på, at det kan blive rigtig godt, og at vi kan få et godt samarbejde der, og så må vi jo se. Valgren får formentlig en afgørende rolle i klassikerne, og vi er ikke så mange på holdet, så der kan han forhåbentlig vise, hvad han kan.

 


Men nu hvor Nibali også er væk til næste år og Valgren kommer ind på holdet, er det så et udtryk for, at du skal have en større rolle i klassikerne, og at i måske kan køre for dig og Valgren som kaptajner?

– Det kunne det godt være, men så har vi også en Lutsenko på holdet, som også er rigtig stærk i klassikerne og som vandt U23 VM engang, hvor der var VM i Falkenburg, så han er også en af vores vigtige folk, så vi må se, hvordan programmet bliver lagt, og det er selvfølgelig også vigtigt, hvordan holdets program bliver lagt i forhold til Grand Tours, om jeg kan komme til at satse mere på klassikerne, så det får vi at se.

 


Jakob Fuglsang satte også et par ord på hans chancer for at køre sine egne chancer i Grand Tours’ne, da CyclingLive spurgte ham ind til det i fredags.

– Man kunne da godt forestille sig, og det håber jeg da også, at der er mulighed for, nu hvor man kan sige, at Aru er den eneste kaptajn, som vi sådan rigtig har. Lopez kommer helt sikkert også til at få sin del, men han mangler stadigvæk lige at vise det sidst, så nu må vi se, hvad der kommer til at ske, men jeg håber selvfølgelig, at jeg kan komme til at køre en Grand Tour som kaptajn igen.

 

 

Til sidst i interviewet bekræftede Jakob Fuglsang også, at han kommer til at køre VM i Qatar, men han er stadigvæk usikker på, hvor mange af dagene, han kommer i aktion derhenne udover VM i holdløb, hvor han er en del af Astana-holdet.

– Jeg skal køre holdenkeltstarten for Astana, og så må vi se, resten har jeg ikke besluttet endnu, og hvis der er nogle af de andre, som brænder for at komme til at køre enkeltstarten, så er det ikke sikkert, at jeg vil stå i vejen for dem, men nu får vi at se, afslutter Jakob Fuglsang overfor CyclingLive.

 


Her på CyclingLive er vi super glade for, at Jakob Fuglsang gav sig tid til at tale med os i fredags. Vi synes, han fortjener et kæmpe like for sin præstation ovre i Rio, hvor det som bekendt blev til en OL-sølvmedalje. Vi glæder os til at følge ham fremover!