Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Jesper Mørkøv: Selvfølgelig kom vi for at vinde. Jesper Mørkøv. Mørkøv
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Jesper Mørkøv: Selvfølgelig kom vi for at vinde. Jesper Mørkøv. Mørkøv
17538
page,page-id-17538,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jesper Mørkøv: Selvfølgelig kom vi for at vinde

Jesper Mørkøv

Jesper Mørkøv vandt sidste års udgave af 6-dagesløbet i Ballerup, men i år ser det noget sværere ud

 

 

Sidste år vandt Jesper Mørkøv 6-dagesløbet i Ballerup blandt andet foran storebror Michael Mørkøv. Men i år ser det ud til, at rollerne er skiftet ud. Par nummer ni med den yngste Mørkøv er bagud på både points og omgange. Forklaringen skal måske findes i en noget uhensigtsmæssig start:

-Jeg kom lidt svært fra start, da jeg havde en lille skade fra Berlin (6-dagesløbet i Berlin, red.). Det er blevet bedre nu, og jeg synes egentlig, at vi ligger okay med, siger Jesper Mørkøv til CyclingLive og fortsætter:

-Selvfølgelig kom Marc (Hester, red.) og jeg for at vinde, men vi må også indrømme, at nu ser 7’erne stærke ud. Vi er en omgang efter dem, og samtidig bagud på point. Så det ser svært ud, men altså, der er stadig en lang handicapjagt og en dag i morgen.

 

 

At det måske bliver et nederlag til Jesper Mørkøv og Marc Hester tager de ikke så tungt igen. Jesper Mørkøv kan stadig glæde sig over storebrors succes:

-Michael og jeg synes altid, at det er sjovt at køre cykelløb mod hinanden. Det har vi altid synes, når vi har konkurreret herude i Ballerup. Det er grundlæggende bare fedt at køre mod hinanden.

-Vi sparer meget med hinanden, det gør vi i løbet af hele sæsonen. Selvfølgelig er vi konkurrenter på banen, men vi sparer meget udenfor.

 

 

Når nu 6-dagesløbet tirsdag aften bliver afsluttet, så starter landevejssæsonen så småt også for Mørkøv:

-Jeg bliver nødt til at lægge en pause ind i mellem og ændrer træningen lidt, så jeg bliver klar igen. Efter det her skal jeg have en lille pause, og så på træningslejr med holdet.

-Nu har jeg kørt banecykling hele vinteren, efter finalen på Mallorca er der ikke så meget mere.

 

 

Den kommende sæson bliver den tredje for Riwal Platform Cycling Team for Jesper Mørkøvs vedkommende, og den kommer til at ligne de foregående meget. Ikke desto mindre skal der også sejrer til. Og gerne mange:

-I den kommende sæson bliver det meget, som resten af karrieren indtil videre. Jeg har tænkt mig at køre lige så mange løb, som de andre ryttere på Riwal (Platform Cycling Team, red.).

-For landevejssæsonen har jeg det mål at Riwal Platform skal vinde en helvedes masse cykelløb, og det er mening, at jeg skal hjælpe til med det.
Jeg vil gerne selv ud og vinde nogle, men det har vi en masse eksperter i.

 

 

Afslutningsvis understreger Mørkøv overfor CyclingLive, hvordan livet som banerytter kort kan beskrives:

-Så snart landevejssæsonen er færdig, så er det ind på banen igen, slutter Jesper Mørkøv af mens glæden stråler ud af hele ansigtet.

 

 

(Skrevet af Alfred Winther Groth)