Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Johanne Marie Marcher er næste i spørgsmålrunden. Læs mere her.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Johanne Marie Marcher er næste i spørgsmålrunden. Læs mere her.
15517
page,page-id-15517,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Johanne Marie Marcher er næste

Johanne Marie Marcher

Johanne Marie Marcher er næste i spørgsmålrunden.

En af de stærkeste ryttere på U19 dame siden har mål i den nye sæson og drømmer om guld til DM.

I år kører hun for Næstveds elite satsning.

 

1. Hvem er dit største idol i cykling verden? Og hvorfor?
Det har været lidt svært at vælge, men det bliver nok Amalie Dideriksen, der vinder førstepladsen. Jeg har mødt hende nogle gange, og hun er et utroligt åbent og rart menneske. Jeg bliver imponeret hver gang, hun kommer hjem med et nyt flot resultat. Det dobbelte verdensmesterskab er, ikke noget alle kan opnå. Hun er en af de mennesker, der virkelig opmuntrer andre til at komme ind i sporten, såvel drenge som piger, og det har jeg stor respekt for.

 

2. Hvor langt vil du med din sport?
Jeg har valgt at lægge mit mål for sporten et år af gangen, så det kan nå at ændre sig mange gange. Det er klart, at det ville være fedt en dag, at kunne stå internationalt, men i år bliver målet DM i enkeltstart.
3. Bliver du Danmarksmester i enkelstart i år?
Det er helt klart mit mål. Jeg vil i år prøve at følge et mere struktureret træningsprogram, der fuldt fokuserer på enkeltstarten. Så når vi når dagen, vil jeg forhåbentligt være fuldt udrustet til at køre en sejr hjem.

 

4. Hvorfor valgte du cykling og ikke en anden sport?
Da jeg var mindre, gik jeg til inliner speed skating. Dette stoppede jeg med efter 3 år, og langsomt begyndte jeg på cyklingen. Det startede som mere eller mindre lange ture med min far. Herefter startede jeg i 2012 et medlemskab i NBC, hvorefter jeg har fået stor hjælp til, at nå så langt som jeg er nået nu af min onkel. Har altid godt kunne lide farten i begge sportsgrene, men cyklingen har vundet mit hjerte.

 

5. Hvis de store hold en dag ringer fra udlandet, siger du så ja?
Hvis de ringede i dag ville det nok blive et nej, men hvem ved, hvad fremtiden vil bringe.