Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Johanne Marie Marcher og Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Johanne Marie Marcher og Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk
17595
page,page-id-17595,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Johanne Marie Marcher og det nye damehold Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk

Johanne Marie Marcher

Johanne Marie Marcher fra det nye damehold Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk har givet sig tid til en snak med CyclingLive.

 

 

Johanne som har haft sin cykel opvækst i Næstved.
Hun er nu klar til at tage ansvar på sit nye hold og ikke mindst lærer en masse nyt.

 

 

Jeg glæder mig meget til at se om jeg har trænet godt hen over vinteren og om jeg kan løfte mit niveau igen i år.
Sidste år kørte jeg mange dameløb med herre C klassen og det gik godt, det gav mig en masse fart jeg kunne bruge i de dameløb jeg kørte.

 

 

Det bliver rigtig fedt at kører rene dameløb og kører som et hold, det ser jeg meget frem til. Det har jeg kun prøvet til VM jeg kørte sidste år.

Men i år er mine mål at kører som et hold og lære de ting at kører efter taktik og forstå løbet som et hold. Så vil jeg meget gerne udvikle mig endnu mere på min enkelstart, som også var min store prioritet.

 

 

Holdet kommer til alle danske dameløb i stærkeste opstilling i år. Jeg kender ikke alle vores løb til sæsonen, men ved vi kommer udlands og kører lidt. Der skal vi kæmpe med den samlede elite uden for de danske grænser. Her håber jeg at jeg kører så godt at jeg bliver udtaget til en landsholdstur eller to.

 

 

Jeg glæder mig også til at kører for andre og forhåbentligt også blive kørt for i nogle løb, men vigtigst at være et hold bliver en fed oplevelse.

EM i landevejscykling kommer jo til Danmark i år og det håber jeg meget at komme i betragtning til i U23 klassen, jeg vil vært fald gøre mit bedste.
Jeg drømmer om det og et af mine mål for i år. Det er også med til at gi lysten til de mange timers træning der skal til for at være med.

 

 

Udstyr kommer meget snart og til 6 dagsløbet i Ballerup fik vi vores nye fritidstøj. Morten Ravnkilde har det meste af udstyret på plads og jeg ser frem til den udstyrspakke vi kender til og der mangler vi ikke noget. Der bliver taget meget godt af os, også på den front.

 

 

Til slut siger Johanne at hun glæder sig meget til at kører for Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk denne sæson, da første samling viste alle var glade og positive og ikke mindst at være på et hold nu.

 

 

En kommentar fra Morten Ravnkilde, ejer & sportsdirektør:

Johanne Marcher var klart et af mine første valg til holdet.
Hendes indstilling til sporten og viljen til at lære, gør hende til et super aktiv på holdet, som vi vil få stor gavn og glæde af.
Vi vil arbejde videre med at udvikle Johanne og hendes enkeltstarter og så bygge på så hun også bliver en bedre afslutter.

Løb primært i Danmark og Sverige og udvalgte løb i Irland, Holland og Tjekkiet.
Vi kan jo stille 2 hold, et junior og et elite hold.

 

 

(Skrevet af Mikkel Worm)