Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Jonas Vingegaard Rasmusen blev for nylig udtaget til PostNord Danmark Rundt, - CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Jonas Vingegaard Rasmusen blev for nylig udtaget til PostNord Danmark Rundt, - CyclingLive
15798
page,page-id-15798,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jonas Vingegaard Rasmusen blev for nylig udtaget til PostNord Danmark Rundt,

Jonas Vingegaard Rasmusen

Jonas Vingegaard Rasmusen (ColoQuick-CULT Cycling Team) blev for nylig udtaget til PostNord Danmark Rundt, på trods af at han blot har kørt et par måneder på holdet. Vi har snakket med Jonas, der sætter et par ord på udtagelsen og forventningerne til løbet.

 

Hånden på hjertet. Havde du selv regnet med en udtagelse til Danmark Rundt?

– Da jeg skiftede til Coloquick-Cult havde jeg troen på at det kunne lade sig gøre, men da der var lidt stille resultatmæssigt havde jeg ikke forventet at blive udtaget til det, dog havde jeg et håb omkring det efter min 9 plads på bjergenkeltstarten i Sibiu.

 


Hvordan synes du, din start har været hos ColoQuick-CULT? Du må jo have sat et godt aftryk på holdet, siden du bliver udtaget til så vigtigt et løb som Danmark Rundt.

– Syntes egentligt at jeg har fået en god start hos ColoQuick-Cult, selvom det har været lidt stille sådan resultatmæssigt. De andre ryttere samt alle bag holdet har taget rigtigt godt imod mig.

 

 

Hvad med dine egne og holdets ambitioner i det kommende Danmark Rundt? Hvad kan vi forvente af jer?

– Mine egne ambitioner for Danmark rundt er at ramme noget udbrud og vise mig så meget frem som muligt. I kan forvente at vi prøver så meget som muligt at komme i udbrud og bare vise ColoQuick-Cult trøjen frem på bedste vis.

 

 

Hvad med resten af sæsonen? Du har jo allerede kørt flot og bevist dit talent i Sibiu Cycling Tour. Får vi dig at se med helt fremme i flere A-løb eksempelvis?

– Nu må vi se med resten af sæsonen, min form er opadgående, så har selv en forventning om at jeg kan køre med om sejren i nogle danske a-løb, jeg har jo gjort det før så hvis formen er der skulle det da være muligt, lyder det fra Jonas Vingegaard.

 


Vi glæder os til at Jonas og resten af ColoQuick-CULT i PostNord Danmark Rundt.