Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Jonas Vingegaard Rasmussen skifter til ColoQuick-CULT Cycling Team - CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Jonas Vingegaard Rasmussen skifter til ColoQuick-CULT Cycling Team - CyclingLive
15647
page,page-id-15647,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Jonas Vingegaard Rasmussen skifter til ColoQuick-CULT Cycling Team

Jonas Vingegaard Rasmussen
Jonas Vingegaard Rasmussen skiftede for nylig til ColoQuick-CULT Cycling Team. CyclingLive fik lov at stille den talentfulde rytter et par spørgsmål ovenpå skiftet.

Tillykke med den nye kontrakt, kan du sætte et par ord på, hvordan det føles at tage skridtet højere op?

– Tak for det, det føles godt, jeg føler at jeg nu har niveauet til at rykke op på konti niveau, så på den måde følte jeg at det var det rigtige jeg gjorde.

– Dog havde jeg det også skidt med at forlade de andre i Odder, da vi har haft det sindsygt godt sammen.


Jonas Vingegaard sætter også et par ord på, hvorfor valget faldt på netop ColoQuick-CULT.

– Valget faldt på Coloquick-Cult fordi det er her jeg føler at jeg fremadrettet kan udvikle mig på den bedste måde. Samtidig med dette, var jeg i forvejen meget gode venner med nogle af rytterne.


Du har allerede været ude og køre løb for dit nye hold? Hvordan har de taget imod dig, og hvordan var det at springe ind på holdet midt i sæsonen?

– Ja jeg kørte u23 DM som det første løb, og normalt a løb i Sønderborg dagen efter. De andre ryttere har taget rigtigt godt imod mig, jeg føler allerede at jeg er en del af holdet.

– Det var lidt mærkeligt lige at springe ind på holdet, men der er ikke noget nu alle har taget godt imod mig.


Den talentfulde rytter fortæller også lidt om, hvordan sæsonen har været indtil videre, da CyclingLive spørger, hvordan han selv ser den indeværende sæson har forløbet.

– Indtil videre har min sæson gået over alt forventning, jeg har allerede 3 podiepladser hvoraf den ene er en sejr. Det havde jeg slet ikke forventet.


Til sidst. Hvad kan vi forvente af Jonas Vingegaard fremover? Får vi dig eksempelvis at se i et post Danmark rundt i løbet af de kommende år?

– Vi kan forhåbentligt forvente meget, og jeg håber da at jeg kan komme med til post Danmark rundt, måske allerede i år, men det er jo ColoQuick-Cult det skal udtage det.

 

CyclingLive ønsker Jonas Vingegaard et stort tillykke med kontrakten, og vi glæder os til at følge ham i fremtiden!