Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Julius Johansen vandt amatør 6-dages Cuppen. Julius Johansen
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Julius Johansen vandt amatør 6-dages Cuppen. Julius Johansen
17561
page,page-id-17561,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Julius Johansen vandt amatør 6-dages Cuppen

Julius Johansen

Det unge stortalent Julius Johansen til højre på billedet vandt forleden Amatør 6-dages Cuppen ved 6-dages løbet i Ballerup, og selvom han er udråbt til et af de største talenter i dansk banecykling, så har Julius Johansen klare mål for 2017 sæsonen, hvor der specielt er to løb, som han vil satse stort på på landevejen.

 

 

Stortalentet fortæller således til CyclingLive, at han allerede har sat sig et mål for sæsonen, og det er ikke på det brune træguld på banen.

– Det bliver super fedt at få lov til at være kaptajn i nogle af løberne i år, men de løb hvor jeg måske gør det godt i her i foråret, det ser jo ud som om, at jeg kommer til at misse dem pga. baneaktiviteter, så jeg ved ikke, om jeg kommer til at køre de store forårsklassikere, og det ærgrer mig selvfølgelig meget, siger Julius Johansen til CyclingLive og tilføjer:

– Men så har jeg jo andre store mål, og det er specielt enkeltstarterne, som jeg satser rigtig meget på. Der er jo ingen tvivl om, at EM i Danmark, ja der vil jeg jo gerne gøre en rigtig god figur, og der håber jeg på måske at kunne vinde.

 

 

Det unge stortalents helt store mål er dog VM i Norge, hvor han håber på at kunne lave det helt store resultat, da Julius Johansen føler, at ruten derovre passer fint til ham.

– Det er jo klart, at VM er det helt store mål. Det er jo noget, som man skal udtages til, men jeg håber, at jeg kan komme til at køre det og lave et par rigtig gode resultater. Jeg er i øvrigt ved at bestille ferie oppe i Bergen i Norge for at komme op og se på VM-ruten.

– Så jeg gør alt, hvad jeg kan for at se, om tingene ikke kan komme til at spille, når løbet skal køres.

– Det er jo enkeltstarten, som jeg satser mest på til VM og har mest i hovedet, men hvis jeg kommer med en fantastisk form, og det vil jeg gøre frem mod enkeltstarten, ja, så er der jo ingen tvivl om, at jeg også kan bruge den i linjeløbet, og jeg vil se, om det ikke kan lade sig gøre at vinde både linjeløbet og enkeltstarten.

 

 

Til sidst understreger Julius Johansen overfor CyclingLive, at han håber på at kunne få lov at deltage i det rigtige 6-dagesløbet næste år, men det kræver ifølge ham selv, at han først og fremmest får lov at deltage i løbet.

– Man kan da håbe på det. Næste år er jeg jo gammel nok til det, kan man sige, og så er det jo spørgsmålet om, om der ligger en kontrakt til mig, og det er jo også derfor, at vi har gjort alt for at køre stærkt i år, for selvom vi var forrest i løbet, ville vi jo også køre stærkt for måske at køre os til en kontrakt næste år, afslutter en optimistisk Julius Johansen til CyclingLive.

 

 

Her på CyclingLive glæder vi os utrolig meget til at følge Julius Johansen fremover, og vi er ikke et sekund i tvivl om, hvilket fantastisk stort talent, som han er!

 

 

 

(Skrevet af Niels Nedergaard)