Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Juniorcykling, Ungdomscykling, Junior Og Ungdom nyheder, CyclingLive
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Juniorcykling, Ungdomscykling, Junior Og Ungdom nyheder, CyclingLive
Her giver vi dig et indblik i, hvad der foregår på talentbasen i Danmark. Vi bringer det bedste fra de danske talenter samt interviews, så du kan følge dem på tætteste hånd.
Junior Og Ungdom Junior Og Ungdom nyheder, Cykelnyheder, Junior cykling, Interview, Interviews, Ungdoms cykling,
15451
page,page-id-15451,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Junior Og Ungdom

CK Aarhus og Nr

I september mdr. blev cykelholdet CK Aarhus og Nr. Søby enig om, at de i fremtiden vil sikre, at dansk cykling får nye talenter, hvor uddannelse og træning skal spille sammen. Holdet hedder Junior Team Nr Søby – CK Aarhus.

Læs mere her

Tue Larsen

Tue Larsen er bror til Niklas Larsen – Cycling som mange kender for hans 2 år som U19 rytter, hvor han satte et tydeligt aftryk på at han ikke var hvem som helst. Vi har fået en snak med Tue Larsen

Læs mere her

thomas-brayan-lund

Danske Thomas Brayan-Lund udlever sin drøm i Belgien. Han er 19 år og kommer fra Helsingør, og har cyklet i både Lyngby CC og CK Kronborg. Vi har fået en snak med det store talent.

Læs mere her

odensehold-lukker

Det fynske hold Cykling Odense U23 lukker og slukker, samtidig med dette kan vi fortælle at endnu et fynsk hold lukker, Junior holdet Climacell Xtreme Odense går i samme fodspor, men fremtiden ser lys ud. Vi har fået en snak med de to hold.

Læs mere her

jacob-hinsgaul

Vi har taget en snak med en af Danmarks store talenter på landevejen, Jacob Hinsgaul. Danmarksmester, samt Jydsk Fynsk mester i enkeltstart i U17. Jacob rykkede efter DM op i U19 klassen, og har allerede kørt en top 5 placering hjem. Vi har snakket med Jacob om hans kommende sæsoner på Herning Junior Team.

Læs mere her

mikkel-bjerg

Mikkel Bjerg er et af de største talenter Danmark har set meget længe på enkeltstartsiden. Til VM i enkeltstart i Doha, Qatar var det småting der gjorde at Mikkel ikke skulle have vært øverst på podiet.

Læs mere her

jakob-egholm

Jakob Egholm (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) vandt i sidste uge VM for Juniorer i U19-klassen.

Vi har været i kontakt med det unge stortalent.

Læs mere her

frederik-rodenberg-madsen

Frederik Rodenberg Madsen (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) er et af de helt store talenter i dansk cykelsport, og i 2016 har han haft en helt fænomenal sæson med blandt andet en OL-bronzemedalje ved de OL i Rio.

Læs mere her

anthon-charmig

Anthon Charmig (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior) er kommet rigtig stærkt tilbage mod slutningen af denne sæson efter et år, hvor tingene ikke helt er gået, som man måske havde forventet det for det unge stortalent.

Læs mere her

Morten Andreas Stampe

Morten Andreas Stampe (CK Aarhus / Cykle Klubben Aarhus) vandt i søndags KBCC Løbet i U17-rækken.

Læs mere her

Mathias Hannibal Christiansen

At blive bedste venner med sin værste fjende.

Mathias Hannibal Christiansen begyndte sent med at cykle, og var at finde i blandt andet SCR og Roskilde CR, inden han i 2014 kom på Team Kelberg -Roskilde Junior. (Danmarks stærkeste U19 hold)

Han var flyttet til Campus Vejle for at følge drømmen om at blive den bedste, og en dag kunne leve af det.

Læs mere her

Mathias Mortensen

Forleden dag kunne vi på CyclingLive fortælle om en succesrig oplevelse for Team BH Fabin Sport – Slagelse Elite. En af hovedpersonerne var Mathias Mortensen, der leverede en flot præstation.

Læs mere her

Christian Gorm Albrechtsen

Christian Gorm Albrechtsen (Team Herning CK Junior) vandt i søndags en flot sejr, da Herning CK Junior på forrygende vis udkonkurrerede resten af feltet.

Læs mere her

Aksel Bech Skot-Hansen

Aksel Bech Skot-Hansen (Cykle Klubben Djurs) vandt i søndags U17-løbet og dermed tog han sejren i de Jysk/fynske mesterskaber i Vejen.

Læs mere her

Jacob Hindsgaul

Interview med Jacob Hindsgaul.

Først og fremmest tillykke med den samlede sejr i U17 Greve CC – Youth Tour. – Løbet blev jo kørt over 3 dage, med 5 løb. Havde du nogle dage i sinde, som du vil gå all ind på, eller hvordan lå taktikken?

Læs mere her

Peter Knudsen i Spanien

I Spanien er jeg en helt, i Danmark får jeg fingeren samt skældsord med på vejen.

På de danske landeveje har der de sidste par år hersket en krig mellem cykellisterne og billisterne, en krig som bliver mere og mere dramatisk. Vi har her på siden fået en snak med Peter Knudsen som tydeligt ser en forskel på Spanien og Danmark, efter han er flyttet til Malaga i nogle mdr. for at træne frem mod den kommende sæson.

Læs mere her

Anthon Charmig

Igen får vi fat i et talent af de helt store, det store talent er klar til at indtage den helt store cykelverden hvis alt går efter hans ønsker.

Han er klart en af de mest rolige når han ikke cykler, men han er mere end klar når han kommer på cyklen.

Læs mere her