Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Kasper Würtz Schmidt (Team Frederikshøj) blev i går flot nummer to.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Kasper Würtz Schmidt (Team Frederikshøj) blev i går flot nummer to.
15683
page,page-id-15683,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kasper Würtz Schmidt blev i går flot nummer to i FCC Løbet i Aarhus.

Kasper Würtz Schmidt
Kasper Würtz Schmidt (Team Frederikshøj) blev i går flot nummer to i FCC Løbet i Aarhus. CyclingLive tog sig en lille snak med Kasper Würtz efter løbet.

Det bliver til en andenplads i dag Kasper. Hvordan var det at køre gadeløbet her. Det er trods alt jeres klub, der har arrangeret løbet?

– Det var rigtig fedt. Man kunne godt mærke, at der var lidt opbakning om en sejr, når man nu kører rundt i Frederikshøj-tøjet, og så er det jo bare fedt at ligge og køre med en Tour-rytter og en tidligere professionel rytter.

 

Du angriber jo tidligt ude på rundstrækningen. Gik det i virkeligheden for langsomt?

– Nej, jeg ved ikke om det gik for langsomt. Der var lige et moment, hvor den gik i stå, og så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne prøve. Det gælder jo om at være på forkant, hellere det end at være på bagkant.

 

Kasper Würtz sætter også et par ord på holdets indsats indtil videre i denne sæson, og han roser hele holdet.

– Jeg synes, vi har vist farverne rigtig godt i år. I forhold til hvor lille et hold vi er, så synes jeg, vi har gjort det rigtig godt. Vi har haft en del problemer med lidt skader og styrt, så vi har været lidt underbemandet i løbet af foråret, men alt i alt synes jeg, at vi har gjort det godt, i forhold til vi som sagt er et helt nyt hold.

– Jeg synes selv, jeg har haft en god sæson. Jeg har fået point i mange løb, og føler mig stabilt kørende. Nu har jeg jo ikke lavet topresultater, udover at jeg bliver nummer to i dag, men det er jo ikke linjeløb osv. så jeg synes egentlig, det er gået okay. Jeg mangler bare lige topresultatet.


Der bliver samtidig sat et par ord på fremtiden af Kasper Würtz, der ikke lægger skjul på ambitionerne for den kommende tid.

– Jamen jeg vil jo gerne videre til et Kontinentalhold, men lige nu arbejder jeg fuldtid i en virksomhed, hvor jeg sidder på kontor, så det er begrænset hvor meget tid, jeg har til at forfølge drømmen lige pt, men selvfølgelig vil jeg gerne videre, og det er også derfor jeg cykler.

– Det er jo helt anderledes at køre stærkt i et linjeløb, som det er at køre stærkt i et gadeløb, fordi det er ikke ret langt tid man køre, og man skal ikke have den helt store udholdenhed, og Kontinentalholdene vil jo gerne have ryttere, der kan holde i langt tid, og det er også det, jeg gerne vil. Jeg vil gerne ud og køre stærkt i de længere løb, afslutter Kasper Würtz Schmidt til CyclingLive.


Vi glæder os til at følge Kasper Würtz fremover!